Hirdetés
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz
barnam_
üzenetére
Grat!
Nem hittem volna, hogy 6300-ig felkapaszkodsz.
1.75V felett én sem értem semmit, bár véletlen feltoltam 1.9V-ig is.
Sajnos nekem az 1.75V csak 940MHz-et jelentett, elég gyenge GPU-t sikerült kifognom.
A memóriáról korábban írtam és látszik az eredményeden, hogy igaz, ebben a tartományban szinte többet számít a tuningja, mint a GPU-nak.
A GPU rovására kellett nekem is a memóriát feltolni, mert többet számított.
Remekül ki lehetne tesztelni a GPU mem. sávszél. igényét, láthatóan 1000MHznél a 34GB/s kevés neki.
A memóriám jobb egy hajszálnyival, lehet, hogy 2.25V-on elérném az 1100MHz-et, de félő hogy ezután mehetne a kukába.
Örülök, ez a tesztsorozat is bizonyitotta, hogy a 2600 különösen, ha Qimonda mem.chip-pel szerelik remek hardver, sokra képes ha kihasználják képességeit.gbors:örülnek, hogy élnek!
-
válasz
barnam_
üzenetére
Aggregátor, KrenAtesz: nincs kedvetek játéktesztet is futtatni ezekkel a megkergetett kártyákkal?
Kíváncsi lennék, pl. a FEAR-ben mennyit hoz a konyhára ez a 25%/50% emelés, az a játék kellően CPU-független.hunter2006: ami ötletem van még:
- nézd meg, forog-e a kártyán a ventillátor, ill. próbáld ki nyitott ház mellett - elégtelen hűtés is okozhat ilyen tüneteket
- miután AGP-s a kártya, érdemes az alaplaphoz egy friss chipset driver csomagot feltelepíteni
- ... és persze lehet HW hiba is, ha semmi nem segít, vidd vissza garanciában
Új hozzászólás Aktív témák
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3535
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3687, 100% Akkumulátor
- Pixel 7 pro 128/8
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE VERSA H17 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nem hittem volna, hogy 6300-ig felkapaszkodsz.
Kíváncsi lennék, pl. a FEAR-ben mennyit hoz a konyhára ez a 25%/50% emelés, az a játék kellően CPU-független.