- Apple Watch
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Yettel topik
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Samsung Galaxy S24 FE - később
Új hozzászólás Aktív témák
-
efegyke
tag
Azért van 1,5 giga RAM a gépemben mert az alaplapomon 3 memóriafoglalat van.Dualt nem tud amikor vettem a lapot akkor ddr1es memóriákkal a dual channel max 5% többlettel járt még csak uh. nem azt választottam.Amúgy meg Vistám volt majdnem 1 évig(bétákat is beleértve)és visszatértem XPre videókártya okok miatt(amikor megvettem az előző 7300GTmet annak az Xps driverje nem hajtotta ki a kártyát csak kb 30%os teljesítménnyel a Vistással meg minden ok volt.2 hónapja meg úgy gondoltam kipróbálom mit feljődtek az XPs nvidia driverek minden jó volt uh. maradt az XP.2600XTvel meg még nem néztem a Vistát de majd talán...)Amúgy azért 2x512 Ram sztem nem gyorsabb duálban sem mint 3*512 nem duálban vagy tévednék kedves többiek?
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Formula OC RX 6900 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GIGABYTE RTX 5070 12GB GDDR7 WINDFORCE SFF - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MSI GeForce RTX 3090 VENTUS 3X OC 24GB GDDR6X 384bit videokártya
- ÚJSZERŰ! GARANCIÁLIS! RX 6900XT OC 16GB /Dobozos!/Jótállással!/Beszámítás! Posta ok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest