Hirdetés
- iPhone topik
- Felfrissítette magát a Galaxy Watch4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bekerül az Apple Pay és Google Pay a Budapest GO alkalmazásba
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Matamata
aktív tag
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
Tesóm is inkább leszedte mert a TL-56 TurionX2-es procis +1Gb ramos laptopja "enyhén" belassult tölle. -
éN79
addikt
válasz
VaniliásRönk
üzenetére
A 3K baráti nagyon, én viszont amióta felraktam, azóta szinte kizárólag csak ezt használom, biztos hogy vannak hibái, de nekem valamiért jóval gyorsabb mint az xp (lehet 3D-ben van lemaradás..., bár eddig nem vettem észre).
A Crysist meg ha jól olvasgattam nem sikerült olyan jól optimalizálni mint a FarCry-t, a nagy vasak birtoklói is fanyalognak, hogy diavetítés az egész, ha úgy állítják be ahogy az elvárható lenne a mienkél 3-5x drágább kártyák esetén.
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 OC 6GB használt videókártya számlával és garanciával eladó!
- EVGA GeForce RTX 3080 FTW3 ULTRA GAMING 10GB
- RX 6500 XT 8GB Eladó - Garancia
- ASRock Radeon RX 6700 XT Phantom Gaming D OC 12GB számlával és garanciával eladó!
- PowerColor RX 9060 XT 16GB GDDR6 Reaper - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 Fe
- AKCIÓ! Apple Studio Display 27 5K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G1- i5-10310U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest