Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Gear S3 - második kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
BabLeWeS
csendes tag
leszedem a játékot, felrakom, bekötöm a kormányt, felnyomom a hangerőt és kiirja h az xxx.exe hibát észlelt ezért leált... na mind1 a cod4-re az nfsps-re az oblivionra is ezt irta ki és hát újra raktam a gépet... aztán reggel nyomnám be a gépet és nem indul mert meghalt a zsír új vinyóm... vissza vittem kicserélték gariba és vissza hányom a game-ket na végre fasza indul játék
tölti a cod4-et és hirtelen megáll a gép... gondoltam h áramszünet de utánna leesett h szünmentes a táp és levittem a boltba a gépet aztán ma vissza kaptam... és közlik h nem tudják h mit töltöttem le de h oan trójai volt a gépen hogy jó hogy nem ölte meg szegénykét...
úgyhogy most okosan jáccok és a gamet amit meg itt beszéltek inkább nem rakom fel... van mire költeni a zsét... 
Új hozzászólás Aktív témák
- Sound Blaster AE-7 (B-Stock)
- Samsung Galaxy A16 / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Ganacia / BONTATLAN NULL Perces!
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
tölti a cod4-et és hirtelen megáll a gép... gondoltam h áramszünet de utánna leesett h szünmentes a táp és levittem a boltba a gépet aztán ma vissza kaptam... és közlik h nem tudják h mit töltöttem le de h oan trójai volt a gépen hogy jó hogy nem ölte meg szegénykét...