- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Huawei P30 Pro - teletalálat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Nagyon erős ajánlat lett az Apple Watch SE 3
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hetekig bírják töltő nélkül a Huawei sportórái
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
BabLeWeS
csendes tag
leszedem a játékot, felrakom, bekötöm a kormányt, felnyomom a hangerőt és kiirja h az xxx.exe hibát észlelt ezért leált... na mind1 a cod4-re az nfsps-re az oblivionra is ezt irta ki és hát újra raktam a gépet... aztán reggel nyomnám be a gépet és nem indul mert meghalt a zsír új vinyóm... vissza vittem kicserélték gariba és vissza hányom a game-ket na végre fasza indul játék
tölti a cod4-et és hirtelen megáll a gép... gondoltam h áramszünet de utánna leesett h szünmentes a táp és levittem a boltba a gépet aztán ma vissza kaptam... és közlik h nem tudják h mit töltöttem le de h oan trójai volt a gépen hogy jó hogy nem ölte meg szegénykét...
úgyhogy most okosan jáccok és a gamet amit meg itt beszéltek inkább nem rakom fel... van mire költeni a zsét...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- iPhone topik
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Formula-1
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PRUE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- GIGABYTE Radeon RX 7600 XT Gaming OC 16GB GDDR6 Videokártya !
- NVIDIA RTX 5060 1 HÓNAPJA VÉVE!
- MSI GeForce RTX 4070 Ti GAMING X SLIM 12GB GDDR6X 192bit Videokártya !
- MSI Gaming X RTX 3080 10GB /Jótállással!/Dobozos!/Beszámítás! Posta ok!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- Új akksi! Microsoft Surface Pro 6 i5-8350U 8GB 256GB 100%sRGB 1 év garancia + billentyűzet opciók!
- Takamine GD20CE elektroakusztikus gitár keménytokkal együtt. Kb 10 alkalommal használt,nem hordoztam
- Samsung Galaxy A40 64GB // Számla+Garancia //
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest