- Fotók, videók mobillal
- Sony Xperia T - trónok harca
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tzsolesz
nagyúr
válasz
raziel01 #9652 üzenetére
Azért a Most Wanted és a San Andreas is fullon kellene mennie. Ez a videókari azért nem olyan mint egy 3870 de azért ezek a játékok meg sem kottyanak neki, nem ennek a karinak nem, de még egy radeon 9550-esen is fullon nyomtam mindkettőt, meg ettől jobbakat is.
A procid egyébként ki sem hajtja a karidat, mondjuk ezeknél a játékoknál nem is igazán számítana egy jobb proci.De a 7.01-es driver az nagy kár volt felrakni, akkor még szerintem megsem volt a kari. Mindenképpen a 8.4-est rakd fel. Tapasztalataim alapján is minimum 20%-os javulás lesz a most használthoz képest, de a 7.11-hez képest tuti.
Mondjuk az a baj, hogy az ati-nak csak alsó és felsőkategóriás kariai vannak, a középkategória kipusztult sajnos. A 3870-en(plussz változatai) meg a 2900pro-n(plussz változatai) kívül mind alsókategóriás kari. Ez azért nagy gond szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
- magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintőkijelző
- Microsoft Surface Laptop 5 13,5" i7-1265U 16GB 256GB magyarbill 1 év garancia
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Önerő nélkül is megvásárolható .1-10 hónap BANKMENTES részletfizetés.Arena Racer szövet gamer szék
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest