Hirdetés
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacpas
csendes tag
Sziasztok!
Bocsesz, már egyszer beírtam ezt a topikba, csak mivel senki nem regált, még utoljára megpróbálom.
Driverproblémával küzködtem, a cod4 mindig újraindult. A Catalyst 7.10-es driver volt rajta (azt adták a VGA-hoz). Próbáltam manuálisan telepíteni a 7.14-es Catalystot (azt mondják az a legjobb AGP-hez) de nem néztem át tüzetesen az egész listát, nem találtam 2600XT-t.
Feltettem aztán az Omega 3.8.442-es driverét, ment is rendesen a játék, végig is vittem 1280x1024-es felbontásban. (előtte a Crysist is ien felbontásban vittem végig közepes beállításokon) Az mp is ment rendesen, de most ahányszor lelövök egy embert újraindúl.
Már tényleg nem tudom mi lehet a probléma...
Valami jóu driver kéne hozzá? Vagy lehet h a videokártya nem kezeli jól a cod4-et?
Amúgy az ATT-ben nem lehet valahol megnézni a hőmérsékletet? Nem szeretném ha túlmelegedne a vid.kártya, nemtom mennyire kezeli máskép az omega a kártyát mint a catalyst, de sok külömbség nem lehet kötük, mivel az omega tudtommal a catalyst javítása.
Bocs a hülye kérdésekért meg a hülye megfogalmazásért csak lassan szétvet az ideg, asszittem megoldódott a probléma, most meg kezdi.
További szép napot!
Új hozzászólás Aktív témák
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Mennyibe fog kerülni a Steam Machine?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- EAFC 26
- BestBuy topik
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- iPhone topik
- OpenWRT topic
- További aktív témák...
- OUKITEL G1 Mobiltelefon 24/256Gb dupla sim
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:87%
- Honor 200 Lite / 8/256GB/ Kártyafügetlen / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Valami jóu driver kéne hozzá? Vagy lehet h a videokártya nem kezeli jól a cod4-et?