- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha túlmelegszik akkor lefagy, és nem újraindul, ami inkább gyenge tápnál vagy kékhalálnál szokott lenni.
Everest nem írja ki? Próbáld ezzel, hátha jó.
Nekem a cod4-nél most olyan gond volt, hogy ha a hydragrid(ccc-ben) be van kapcsolva akkor mindig letszi tálcára és nem tudom használni(pci-e kari). -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tipp: használd a válasz gombot, hogy az illető tudja h. neki szól az írásod.
Egyébként a .NET korrekt megfogalmazása.
A Microsoft .NET szoftverek olyan összesége, amely segít összekapcsolni az információt, az embereket, a számítógéprendszereket és a hardvereszközöket. Részeit képzik a kliensek (például Windows XP, Windows CE, Microsoft Office XP), a szerverek (például Microsoft Windows Server 2003, Microsoft SQL Server, Microsoft BizTalk Server) és a fejlesztői eszközök (például a Microsoft Visual Studio .NET 2003).
-
fagy53
nagyúr
Mivel driver problémád van, célszerű ennek utánanézni. Sajna AGP-s VGA-d van, ez egy kicsit komplikáltabb, mint az enyém.
Az #1hsz-ben le van írva a telepítés mikéntje, de ha jól tudom a 8.3-as Catalyst-ba már be van építve a hotfix, vagy van hozzá. Ebben remélhetőleg segít valaki, akinek ilyen kártyája van. -
barnam_
nagyúr
Crysist közepes grafikán vittem végig nagy felbontásban, de kipróbáltam highon is, ott is csak néha-néha akadt be.
Nálam 1024x768-ban minden medium-on is néha lemegy 20 Fps-re, ha sokan jönnek
Ezért sztem nem mérvadó a beépített benchmark, mert abban átlag 38 fps-t kaptam, holott a játék közepénél ritkán megy ennyivel.tzsolesz: Nem azzal van baja, hogy rosszul írtad le, hanem VaniliásRönk szíve az AMD fele húz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B365M i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 3GB Rampage SHIVA FSP 400W
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700K 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest