Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha túlmelegszik akkor lefagy, és nem újraindul, ami inkább gyenge tápnál vagy kékhalálnál szokott lenni.
Everest nem írja ki? Próbáld ezzel, hátha jó.
Nekem a cod4-nél most olyan gond volt, hogy ha a hydragrid(ccc-ben) be van kapcsolva akkor mindig letszi tálcára és nem tudom használni(pci-e kari). -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tipp: használd a válasz gombot, hogy az illető tudja h. neki szól az írásod.
Egyébként a .NET korrekt megfogalmazása.
A Microsoft .NET szoftverek olyan összesége, amely segít összekapcsolni az információt, az embereket, a számítógéprendszereket és a hardvereszközöket. Részeit képzik a kliensek (például Windows XP, Windows CE, Microsoft Office XP), a szerverek (például Microsoft Windows Server 2003, Microsoft SQL Server, Microsoft BizTalk Server) és a fejlesztői eszközök (például a Microsoft Visual Studio .NET 2003).
-
fagy53
nagyúr
Mivel driver problémád van, célszerű ennek utánanézni. Sajna AGP-s VGA-d van, ez egy kicsit komplikáltabb, mint az enyém.
Az #1hsz-ben le van írva a telepítés mikéntje, de ha jól tudom a 8.3-as Catalyst-ba már be van építve a hotfix, vagy van hozzá. Ebben remélhetőleg segít valaki, akinek ilyen kártyája van. -
barnam_
nagyúr
Crysist közepes grafikán vittem végig nagy felbontásban, de kipróbáltam highon is, ott is csak néha-néha akadt be.
Nálam 1024x768-ban minden medium-on is néha lemegy 20 Fps-re, ha sokan jönnek
Ezért sztem nem mérvadó a beépített benchmark, mert abban átlag 38 fps-t kaptam, holott a játék közepénél ritkán megy ennyivel.tzsolesz: Nem azzal van baja, hogy rosszul írtad le, hanem VaniliásRönk szíve az AMD fele húz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Apple asztali gépek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Programozás topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Éjszakai műszak
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- Beszámítás! Apple Mac Studio M2 MAX 2023 32GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude E6430 - i5-3GEN I 8GB I 320GB I HDMI I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Honor Magic7 Lite 8/512GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest