- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iPhone topik
- Apple iPhone 17 - alap
- Fotók, videók mobillal
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Yettel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Ha túlmelegszik akkor lefagy, és nem újraindul, ami inkább gyenge tápnál vagy kékhalálnál szokott lenni.
Everest nem írja ki? Próbáld ezzel, hátha jó.
Nekem a cod4-nél most olyan gond volt, hogy ha a hydragrid(ccc-ben) be van kapcsolva akkor mindig letszi tálcára és nem tudom használni(pci-e kari). -
CPT.Pirk
Jómunkásember
Tipp: használd a válasz gombot, hogy az illető tudja h. neki szól az írásod.
Egyébként a .NET korrekt megfogalmazása.
A Microsoft .NET szoftverek olyan összesége, amely segít összekapcsolni az információt, az embereket, a számítógéprendszereket és a hardvereszközöket. Részeit képzik a kliensek (például Windows XP, Windows CE, Microsoft Office XP), a szerverek (például Microsoft Windows Server 2003, Microsoft SQL Server, Microsoft BizTalk Server) és a fejlesztői eszközök (például a Microsoft Visual Studio .NET 2003).
-
fagy53
nagyúr
Mivel driver problémád van, célszerű ennek utánanézni. Sajna AGP-s VGA-d van, ez egy kicsit komplikáltabb, mint az enyém.
Az #1hsz-ben le van írva a telepítés mikéntje, de ha jól tudom a 8.3-as Catalyst-ba már be van építve a hotfix, vagy van hozzá. Ebben remélhetőleg segít valaki, akinek ilyen kártyája van. -
Crysist közepes grafikán vittem végig nagy felbontásban, de kipróbáltam highon is, ott is csak néha-néha akadt be.
Nálam 1024x768-ban minden medium-on is néha lemegy 20 Fps-re, ha sokan jönnek
Ezért sztem nem mérvadó a beépített benchmark, mert abban átlag 38 fps-t kaptam, holott a játék közepénél ritkán megy ennyivel.tzsolesz: Nem azzal van baja, hogy rosszul írtad le, hanem VaniliásRönk szíve az AMD fele húz
Új hozzászólás Aktív témák
- Könyvajánló
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Meghajtók, fájlok, adatok titkosítása (Bitlocker, Veracrypt, Cryptomator, stb.)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gyúrósok ide!
- Végre egy tényleg jó Duotts bringa! - E29 teszt
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Küszöbön az androidos PC-k
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- További aktív témák...
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- GIGA AKCIÓ!!! AKTIVÁLATLAN iPad Air M2 11" WiFi + CELLULAR 512GB!!! KÉK
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3367, 91% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest