Hirdetés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Yettel topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
válasz
CPT.Pirk
üzenetére
Hogy legyen még egy gagyi progi a listánkon: [link]
Amúgy ez tegnapi, szal tök elavult, már csak ezért is gagyi.
Na de a viccet félre téve, ezzel lehet már állítgatni a ventit is. Aggregátor biztos örülni fog ennek. Persze ez sem tökéletes(azaz gagyi
), továbbra is hűlyén(értsd: 3 pötty) jelzi ki a már modolt bios feszültségeit, és nem tudom azért mert elcseszi a modolást, vagy csak simán nem tudja kijelezni. Viszont ha a régebbivel modolom a BIOS-t akkor meg jó jelzi ki. Én totál nem értem ezt.
Nem vagyok programozó, de teljesen láma sem vagyok a témában, nem hinném, hogy ezt valami ultra nehéz dolog lenne megoldani. És ez vonatkozik az ATi BIOS teamjára is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sorozatok
- TGA2020 - Megérkezett a Mass Effect folytatás első előzetese
- Formula-1
- Kuponkunyeráló
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Óra topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Strix RTX 2080Ti 11GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293, 100% Akksi
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

), továbbra is hűlyén(értsd: 3 pötty) jelzi ki a már modolt bios feszültségeit, és nem tudom azért mert elcseszi a modolást, vagy csak simán nem tudja kijelezni. Viszont ha a régebbivel modolom a BIOS-t akkor meg jó jelzi ki. Én totál nem értem ezt.
Nem vagyok programozó, de teljesen láma sem vagyok a témában, nem hinném, hogy ezt valami ultra nehéz dolog lenne megoldani. És ez vonatkozik az ATi BIOS teamjára is.