Hirdetés
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kínos szituba keveredett a Nothing
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
DRB
senior tag
Én mostanág szórakoztam azzal, hogy a checksum errort javítsam, de semmivel nem ment. Gondoltam lesz ami lesz, én feltolom a módosított bios-t. Azért a biztonság kedvéért csináltam boot floppyt, amivel "vakon" vissza tudom flashelni az eredi biost. Bár ha jobban körülnézek a cuccok között talán akadna egy sima PCI-s vidkari. De úgy tünik nincs ilyesmire szügség, Aggregátor-nak igaza van, nem kell foglakozni a crc hibával, a WinFlash sem problémázik miatta, feltette és a restartnál nem fekete képernyő fogadott. Ekkor már kezdtem hinni benne.
Úgy állítottam be, hogy 2D-ben 110/594/1.05v, low 3D-ben maradt az eredeti, high 3D-ben pedig 850/897/1.30v(nem akartam egyenlőre 857 fölé menni). És szépen állítja is ahogy kell, a memókét is, viszont azt nem tudom, hogy a "low 3D"-t is, mert azt egyenlőre nem tudtam ellenőrizni. A feszültséget sem tudtam megmérni, mert a nagy izgalomban sikerült lerántanom az asztalról a multimetert, és kissé széthullott.
De semmi pánik, volt már ilyen, csak most nincs kedvem összerakni, na meg megkeresni a kis gyolyót/rugót ami a tekerőgombot rögzíti az adott állásban. Majd holnap, azaz ma du. megmérem azt is.
Szóval így első nekifutásra jónak tünik, de egy kicsit hosszabban is tesztelni kell.Aggregátor: Nekem se nyitja meg a modosított biost, ugyan azt írja ki mint neked, szeintem a checksum error miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- OLED TV topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Garmin Forerunner 165 - alapozó edzés
- Elektromos autók - motorok
- iPhone-t használók OFF topikja
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Apple Pro Display XDR 32 6K Nanotexturált üveg monitor garanciával hibátlan működéssel
- Dell 14 Latitude 5440 FHD IPS i5-1245U vPro 4.4Ghz 10mag 16GB 256GB Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E6410, E6440, E5450 / SZÁMLA + GARANCIA
- iKing.Hu - Apple Watch Ultra 2 Sportokra tervezve, prémium dizájnnal
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest