- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- One mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nem lesz iPhone 19
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
BalintUG
tag
Szevasztok.
Látom ez már a második nyitott tpopic ennek a témána... Szóval nem vetem alá magam annak, hogy minf végig olvassam. Kérdésem lenne egy emberkéhez aki összefoglalná nekem pár sorban a dolgokat és ért is hozzá
Szóval ez a kárty egy középkategóriás kártya ugyebár. Engem csak az XT érdekel a kérdésem hogy mit tud. Hallottam ugyanis, hogy 1950Xt agyon alázza, de hallottam azt iis pl, hogy az új játékokban ez többet tud mint pl az 1950. Mennyire tuningolható a vas? Érdemes-e ilyet venni ha most szánom rá maga? illetve van-e jobb kártya középkategóriában aki NV-ben jártas abból is elfogadok tippeket, bár ide húz a szívem... Előre is thx .
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen TV-t vegyek?
- Mazda topik
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- AMD Radeon RX 7900 XT 20GB XFX Speedster MERC310 Garanciás!
- NVIDIA Quadro P4000 8 GB hibátlan, 100%-ban tesztelt állapotban!
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 3070Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó RX 7600 OC 8GB videokártya hibátlan, kitűnő állapotban
- NVIDIA Founders Edition RTX 3090 24GB
- AKCIÓ! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3676
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z490 i5 10400F 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman Z1 PLUS Enermax 650W
- CORSAIR K100 AIR
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Szóval ez a kárty egy középkategóriás kártya ugyebár. Engem csak az XT érdekel a kérdésem hogy mit tud. Hallottam ugyanis, hogy 1950Xt agyon alázza, de hallottam azt iis pl, hogy az új játékokban ez többet tud mint pl az 1950. Mennyire tuningolható a vas? Érdemes-e ilyet venni ha most szánom rá maga? illetve van-e jobb kártya középkategóriában aki NV-ben jártas abból is elfogadok tippeket, bár ide húz a szívem... Előre is thx .