- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Google Pixel topik
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- IFA 2025: Nem is látszik, hogy strapatelefon
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- IFA 2025: Telepcsere kikapcsolás nélkül
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
Nyah rájöttem, hogy csak a VGA driver felrakása után cicereg, ha leszedem akkor kussol, néma csend. 3 drivert is megpróbáltam, ahogy felrakom őket kezdi a nyavalygást. Játék alatt alig hallható, de folyamatosan ciripel, néha erősebben általában kevésbé.
A passzív hűtés is elegendő, csak éppen 100 fokon fog üzemelni, nekem nyitott házzal ment a teszt, zártban nem próbáltam, de égetően forró a borda, arról nem is beszélve, hogy milyen szinten sugározza a hőt a környező alkatrészekre. Ez egy parasztvakítás, a VF-900 is alig hallható, olyan 30-35% lehet a fordulatszám, és mérföldekkel jobb. Akinek meg nem szúrja (égeti)az oldalát a hőmérséklet annak jó. Én csak azért fogadtam el cserealkatrésznek, mert tudtam, hogy cserélem a hűtést. Viszont ciripel
Remélem megszokom és akkor nem lesz zavaró. Ha semmi nem mozog a képen akkor kussol. Érdekes videólejátszásnál sem ad ki hangot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Formula-1
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Google Pixel topik
- Láncfűrész topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Jövedelem
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- ASUS Dual GeForce RTX 4070 SUPER OC Edition 12GB
- Asus RoG STRIX RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Videokártya!
- Eladó Gigabyte Aorus RTX 3070 8GB /Jótállással!/Dobozos!/Posta ok!/Beszámítás!
- ZOTAC RTX 4080 16GB GDDR6X AMP EXTREME AIRO Eladó!
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Samsung Galaxy S24 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest