- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Google Pixel 10 Pro XL – tíz kicsi Pixel
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolee11
senior tag
értem. a játékok nem terhelik 100%-osra, használd terheléses teszthez a GPU Caps Viewer nevü programot, abban vannak olyan tesztek amik megnyúzzák rendesen.
a 100 fok kb. a vége az üzemi hőmérsékletnek.
számold ki mennyit ér százalékosan 100 Mhz órajelnövelés és kérdezd meg magadtól, hogy megéri azért az 1-5 fsp többletért
nekem pl ha jól emléxem 860 vagy 870 fölé nem ment a kari, még 950-re is állítottam de ahogy rányomtam az Apply-ra kép eltünt és a gép újraindult pár mp múlva, minden programot kipróbáltam amit ajánlottak, pont mindegyikkel pont ugyanaddig a Mhz-ig bírta, utána end...fagy53: ez nem magyarázat barátom
nagyon jól tudom, hogy amíg a borda rajta van a GPU-n nem megy tönkre, de azért levenni róla működés közben nem merném, mert van egy olyan gyanum, hogy kijönne belőle a füst terhelés alatt, még mielőtt a gép újraindúlna végzetes hiba miatt...
de a CPU-ról bármikor leveszem, mert semmi baja nem lesz, alapjáraton simán elmegy 30 másodpercet is borda nélkül az X2 4200-es procim és még csak 70 foknál jár...
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5 FAT DIGITAL + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Asus TUF Gaming F15 FX507 - 15,6"FHD 144Hz - i5-12500H - 8GB - 512GB SSD - RTX 3050 - 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest