- Honor 400 Pro - gép a képben
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Huawei P20 Pro - profit csinál minden fotósból
- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
VaniliásRönk
nagyúr
A High Definition rövidítése, a nagyfelbontású tartalmakra szokták ráaggatni ezt a rövidítést.
Hogy nekünk miért jó? Én sem értem ezt a dilit, csak azért mert kicsit nagyobbak lettek a szabvány felbontások... akkora hisztit csaptak hogy ihaj.
Az AMD/ATi meg csak meglovagolta ezt, ill. arra akar utalni az elnevezés, hogy a GPU-ik képesek a CPU-t tehermentesítve maguk számolni a képkockákat.
Egyébként az MPEG2/WMV vidókat már a régi ATi-k is gyorsítják, a H.264-et (MPEG4) meg már az X1000-esek. -
gfefe
őstag
Az igazság az, hogy dx9 alatt... lehet felőlem bármilyen redmény....
Az igazi csata dx 10 alatt lesz...és nem csak a most megjelenő még épp hogy dx10 es gamek alatt hanem azok alatt amik nem csak néhány utasítást használnak hanem legalább a felét... (vagy mittom én)
A lényeg, hogy a nagy har dx10 alatt elsz... és az Nvidia ott felkötheti a nadrágot szerintem... már csak ha a karik felépítését nézzük is. -
VaniliásRönk
nagyúr
Nem azt mondtam hogy a 2 GPU-s 2600XT az erősebb?
Nem mindegy neked hogy hány van a kártyán?
Egyébként az ATi a maga módján visszavágott, a HD2000-ekben sokkal nagyobb potenciál van, az hogy a programokból széndékosan kihagyják az olyan effekteket, amik még egy 8800GTX-et is hanyattvágnának, az nem az ATi hibája, ők egy igazi DX10-es megoldást fejlesztettek, az nVidia meg megismétli az FX széria ''sikerét''... -
VaniliásRönk
nagyúr
A pletykák és az árak alapján a mostani játékokban biztos nem fogja megverni, talán a HL2 EP2/Team Fortress 2-ben, máshol nem.
A dual 2600XT-k viszont a korábban linkelt kétes teszt alapján is gyorsabbak lesznek a 8600GTS-nél, viszont valószínűleg nem is lesznek sokkal olcsóbbak, és augusztus vége előtt biztosan nem lehet majd beszerezni Magyarországon. (max. pl. eBay-ről)
Aktív témák
Hirdetés
- Msi Mech 2x Radeon RX 6600 XT GAMING X 8G
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Kingmax 2x2GB DDR3 RAM eladó
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest