- Fotók, videók mobillal
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
piesta2
csendes tag
megoldódott a problémám. a hiba az volt hogy a kártya ugyebár dx 10 es. nos az xp nem támogatja a dx 10 et. felraktam a windows 7 et és tökéletesen működik.
-
piesta2
csendes tag
köszi. elég fura amugy...
-
piesta2
csendes tag
XP-m van
hát nem pixelhiba. hanem keverednek a dolgok. pl mint látod az autos játéknál a kormány bel felső része 180°ba elfordul. aztán cod2 be a fal helyett célkereszt van, gránát jel helyett valami más meg hasonlók. keveredik a grafika. de fel akarom rakni a win7 et
athlon xp2000
1,5gb ram
ez a vidi kari
remélem menni fog. és akkor a kártya is menni fog remélem -
piesta2
csendes tag
helyzet az. hogy kint az asztalon böngészőbe meg ahova nem kell 3D ott megy a kártya rendesen. de ha már be lépek 1 játékba és ott akarok játszani vannak benne hibák. ez nem a monitor hibája. és nem csak nálam van ez a jelenség. egyik ismerősömnek is ilyen van csak 256 os és neki is ez a baj. a játék beállításait húztam én vissza is fel is ugyanaz... mindenképp rossz. sőt ha jobban lehúzom még rosszabb ha feljebb teszem akkor meg fps csökkenés.
a ventivel nincs baj, hidegen is ilyen... meg meg is néztem semmi gond.
sajnos erre a problémára sehol nem találtam még megoldást. más hd2400 agp pro 512 mb-os társamnak nincs ilyen gondja? egyet tudok, szinte a szomszédba és nála sem találjuk a megoldást. más az alaplapunk is proci minden, mégis ez van
remélem most kicsit érthetőbben írtam le -
piesta2
csendes tag
üdv!
nekem az a problémám hogy vettem a 2400 hd pro agp 512 es vid kártát. de belépek 1 játékba és pixel hibás a gem. probáltam a kártya cdjével, a 9.6 os catalistal nem megy semmi :S az ati oldalárol ha letöltöm a drivert aztirja nem találja a kártyát. azaz nem compatibilis. de ott csak (PCIe) van tehát nincs küldön agpre. nem értem mi van. és nem csak nálam van ez. 1ik ismerősöm is ijet vett és ugyanez van. értem hogy nem game kártya de ezt azért mégsem kéne csinálnia.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- KATONAI ÜTÉSÁLLÓ!!! Getac S410 i5-6300u, G3: i5-8365u, G4: i5-1145G7
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest