- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magyarországról is elérhető a Xiaomi Pay
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- OnePlus 8 Pro - a túlgondolt
- Magisk
- Augusztusban jön a Honor Magic V Flip 2
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sycorax182
tag
van hozzá driver, nem tudom már, hogy hol sikerült megtalálnom. 9.4es+hotfix. ha kell, akkor átküldöm. nekem műxik win7tel.
Anno, mikor tavalyelőtt karácsonykor megvettem a kártyát, nem működött, szerviz -> azt mondják semmi baja. Aha, kiderült, hogy a gyári driver nem jó LOOL. Azóta is csak 1 db működő verzióm van hozzá.... Ez az első ati kártyám és az utolsó is. Jó kártya, de a support az szörnyű. Nagyot csalódtam az AMD-ben, pedig nekem azelőtt csak AMD gépem volt, időközben az is beszart, kipróbáltam az intelt, egyelőre tetszik. Bocs, ez egy kicsit más tészta, csak érzékeltettem, hogy pedig igen elkötelezett híve voltam az AMD-nek, de most már azt mondom: soha többet. (főleg, hogy eddig minden amd-s procimat, vagy lapomat azért kellett cserélni, mert tönkrement, apám meg inteles, neki ilyen gondja sosem volt) bocs az offért. -
sycorax182
tag
sziasztok!
Szerintetek kb mi az ellenfele ennek a kártyának Nvidiából? Van egy ilyenem, de nagyon nem vagyok megelégedve vele. Ott kezdődik, hogy a hozzá adott driverral nem működik, ahogy megvettem, visszavittem, mondták, hogy nincs baja. 10 drivert kipróbáltam ezután és az egyikkel működik... Soha többet ATI
-
sycorax182
tag
lehet valahogy in-game videot felvenni? mert csak kamerával tudok
-
sycorax182
tag
SZiasztok!
Egy megoldásom és egy kérdésem lenne!
Kezdem a megoldással: mérg decemberben írtam, hogy kaptam egy 2400pro AGP kártyát, beraktam a gépbe, de semmilyen 3d megjelenítésre nem volt alkalmas, próbáltam xp-n, vistán is, a saját driverével, régebbivel, újabbal is de semmi. Visszevittem, ott bevizsgálták és azt mondták, h jó. Hazahoztam, felraktam a legeslegújabb drivert és ccc-t (jan. tizenakárhányadikán jelent meg) és működik. Probléma megoldva, kár hogy decemberben még nem volt hozzá driver amivel használhattam volna
Kérdés:
Játszom a Test Drive Unlimiteddel 1024*768-on egész jól fut, de néha ugrál a kép (nem tudom telejen leírni a jelenséget pl: eltünik egy-egy objektum, fa aztan visszajön, de csak egy pillanatra, vagy elnyújtja a képet, meg villódzik) változó intenzitással és időintervallumban. Van hogy egész jól lehet vele játszani de van hogy annyira szarakodik, hogy élvezhetetlen. Ha a játékban állítgatok dolgokat attól se lesz jobb. Tudja valaki, hogy mi a jelenség oka és hogy mit lehet vele kezdeni? Esetleg valamit át kéne állítanom a ccc-ben? Ha igen mit?
Előre is köszi
Üdv -
sycorax182
tag
Na hát felraktam a vistát, felraktam a legújabb dx-et, kipróbáltam csomó verziójú catalystet (7.9, 7.11(sajátja) 7.12) és az eredmény ugyanaz: semmiféle 3d-s megjelenítésre nem alkalmas. ötlet?
-
sycorax182
tag
Sziasztok!
Ma kaptam egy 2400PRO-t (AGP). Mielőtt bereaktam a kártyát formáztam a gépet, mert már amúgy is ideje volt. Windows xp fel, driverek fel, videokártya driver fel a cdröl (7.11 catalyst)
mikor futtatom a dxdiagnál a direct3d-s tesztet, ezt a hibát írja ki:
A Direct3D 7 tesztjének eredményei: Hiba a(z) 8. lépésnél (3D-eszköz létrehozása): HRESULT = 0x80004005 (Általános hiba)
A Direct3D 8 tesztjének eredményei: Hiba a(z) 8. lépésnél (3D-eszköz létrehozása): HRESULT = 0x8876086c (hibakód)
A Direct3D 9 tesztjének eredményei: Hiba a(z) 8. lépésnél (3D-eszköz létrehozása): HRESULT = 0x8876086c (hibakód)játékot még nem raktam fel de ugy latom, h nem lenne sok értelme.....
Valakainek van ötlete, hogy mi a megoldás?
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Gigabyte RX 6800 16Gb Aorus (LCD kijelzős)
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- Asus rog strix gtx 1060 6gb
- Apple iPad Air 4 64GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest