- Garmin Forerunner 255 Music - nem csak futóknak
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen okostelefont vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Fejlődik az okosóra piac, csak visszafelé
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
Új hozzászólás Aktív témák
-
De mégis...
Itt lehet olvasni róla." A HD 3800-asok már fejlett power management rendelkeznek melynek neve : ATI PowerPlay™a lényege az, hogy amikor nincs a kártya igénybe véve, pl nem játszunk rajta, akkor a GPU frekvenciáját visszaveszi 297 MHz-re. Természetesen ilyen esetben a GPU hüvösebb is. Ezzel a technológiával egymagában is energiatakarítható meg..."
-
válasz
Badman 4ever #858 üzenetére
Soha nem hallottam róla...
-
válasz
gordonfreemN #850 üzenetére
Én azt csináltam,hogy az automatikusan induló programok közül kitiltottam a catalyst controllert...Így nem tudom kirakni a tv-re a cuccot,de legalább nem lesz baj.
-
Tulajdonképpen,még a hardvergyártóknak Windows 7 még nem is létezik....Ha ég nem teljes verzió,honnan tudják,hogy hogyan állítsák be a drivert?!Vedd meg a kártyát mert nagyon jó, de még várni kell vele. Ha meg van már w.7 driver akkor az kamu.Ha,csak nem intel kártya, azoknak már lehet.
-
válasz
♥Szandybaby♥ #790 üzenetére
Szia...
Több probléma is lehet.
-Nem ismerte fel a gép az őj kártyát és még a régi drivert használja, persze nem kompatibilisak egymással
-Nem raktál fel hozzá megfelelő drivert.
-Vedd feljebb a felbontást a játékban
-Az eszköztárban nézd meg,hogy felismerte-e
-Lehet nem tudja megfelelően kezelni az alaplap.
-keresd meg hozzá a legújabb drivertHa nem értessz valamit írj privit és elmondok mindent...
-
válasz
zlatan92 #775 üzenetére
Minden drivert emberek csinálnak. Mindenben lehetnek hibák. A frissítések arra szolgálnak,hogy ezeket a hibákat közzétéve kijavítsák. A driverek úgy vannak programozva,hogy nap,mint nap felkeressék a honlapjukat,és ha van új frissítés azt letöltsék. De mondom,nem kell őj drivernek lennie, a régin sem lehetett állítani.
-
-
válasz
kingkongfiu #746 üzenetére
Szia!
Nekem egy Dual-core-os 2048mb ramos, és ilyen vidikaris laptopom van. Nekem a San andreast fullon elviszi.
-
válasz
teglasatesz #725 üzenetére
Szia!
szerintem ameddig garis addig hagyd úgy ahogy van. És szerintem nem érdemes, márha nem játszól 2007-es játékokkal.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel találgatós topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Filmvilág
- Asztalos klub
- Kerékpárosok, bringások ide!
- bambano: Bambanő háza tája
- További aktív témák...
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- ASUS TUF Gaming GeForce RTX 3070 Ti OC 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest