- Huawei P30 - kell ennél több?
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Új hozzászólás Aktív témák
-
richard97
csendes tag
Szisztok! Segitseg kene, nagyon surgosen. Az lenne a problema hogy nekem van egy dell xps one A 2010 gepem, amiben van egy Ati Radeon hd 2400 videokartya. Az uzletben azt mondtak hogy ez egy nem sima, 256 mb-os videokartya, hanem ugrade-l 1 gb ig, ugy hogy elvesz a rambol (4 gb). En itthol megneztem a gepemen, es a beallitasoknal ki is irja, hogy osszes elerhto grafikus memoria 1000 mb. Ez mind szep es jo lenne, csak mikor jatszok nem tudok meg kozepes grafikan se jatszani ( pl. fifa 10), mert szaggat. Megkerdeztem az uzletbe hogy miert teszi, de azt mondtak hogy amiert 1 gb os a videokartya, attol meg a jatek nem ismeri fel csak az alap, 256-os videokartyat es a rambol elvett memoriat nem. Szerintem ez egy nagy hulyeseg, mert ha a videokartya 1 gb -os, akkor fel kene hogy ismerje a jatek is 1 gb-osnak. Csak az a gond, hogy ilyen beallitast, akarhogy kerestem nem taltam. Nem tudna valaki segiteni ebben az ugyben? Nagyon megkoszonnem...
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P30 - kell ennél több?
- Okos Otthon / Smart Home
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Rövid videón a Titan Quest II
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Végleg leállnak az Anthem szerverei
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- CPU léghűtés kibeszélő
- Elektromos cigaretta 🔞
- OLED monitor topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Használt Intel procik - Core 2 - Dual Core
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest