- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Fotók, videók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Yettel topik
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephysto
csendes tag
Sziasztok!
Egy Ati Radeon HD 2400 XT (dual DVI) 256MB kártyám van. Be fog krepálni a monitorom, most nézelődök. Kicsit lemaradtam és zavaros a kép
Egy Samsung SyncMaster 2494HS meg tudna hajtani ez a kártya? A monitornak 1920 x 1080 a native felbontása.
Olvastam ilyet is egy elektromos boltnál ennél a monitornál:
"Tájékoztatjuk kedves vásárlóinkat, hogy a HDMI interfészből egyidejűleg különböző szabványúak is jelen vannak a piacon. A készülékkel elérhető maximális felbontást mind a VGA jelforrás, mind az alkalmazott kábel oldaláról az 1.3 verziószámú HDMI protokoll képes csak átvinni. Ugyanez a szabály érvényes, ha single-link vagy dual-link DVI/HDMI konverziós kábelt vagy adaptert alkalmazunk."
Mi vaaaaan? Nekem jó a DVI, én azon szeretném használni... homályosítsatok fel légysziiiii
Köszönöm!
-
mephysto
csendes tag
Most néztem a speckóját:
Resolution:
Digital displays (using DVI connection)
• All resolutions up to 1920x1200
Analog displays (using VGA connection)
• All resolutions up to 2048x1536Forrás: http://support.dell.com/support/edocs/video/P148135/en/index.htm
Ennek alapján elméletileg menne... bár mielőtt veszek egy másik monitort, azért csak ki kéne próbálni
-
mephysto
csendes tag
Sziasztok! Van egy Dell Optiplex 755-öm, benne egy egy Ati Radeon 2400XT. Jelenleg egy Samsung 204B 20"-os (1600x1200) monitor van rákötve DVI kábellal. Szeretnék meg egy ugyan ilyet rádugni.
A kérdésem az, hogy el fogja bírni, ha natívban hajtom meg? Tehát 2x 1600x1200 32bit.
A kártyában 256MB memória van.
Remélem nem kérdeztem nagy hülyeséget, a válaszokat előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Samsung Galaxy S23 Plus 256 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Új Apple iPhone 16 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest