- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
Aktív témák
-
_Chris_
csendes tag
Mondanál példákat?
A régi játékok közül: Colin McRae Rally 2, NFS3, NFS4, Diablo 2 - kikapcsolta a
monitort - és mostani játék az UFO - Aftermath elindult ugyan csak lefagyott.
Nem mondom, hogy ez mind a Driver vagy az ATI hibája, lehet a játékban lévő hiba is. Természetesen az új játékokat tesztelik mindkét kártyával és nem hiszem, hogy ilyen probléma lesz mostanában.
A következő kártyám ATI lesz és EREDETI mert ez is nagyon sokat számít
''Ez nem igaz. Egy BBA Radeon 9800 Pro és egy Club3D vagy ASUS 9800 Pro között nincs semmi teljesítménybeli különbség, az eltérés max. 1-2%. ''
így igaz, nincs teljesítménybeli különbség csak képminőségbeli és ezt legjobban
a GP3-nál láttam, ugyanis egy Herkules R9500 Pro képminősége sehol nem volt az én OEM-es Radeon 7500-höz képest. A textura élessége, megszűrése sokkal jobb az EREDETI ATI kártyákon - sokkal élénkebbek a színek - persze ez monitorfüggő is.
Üdv,
Chris -
MUŁĐER
addikt
Annyira nem értek hozzá,mármint profi szinten,de nem szoktam összevissza installálgatni...és nem a gyártót akarom bepiszkolni értsd már meg,de ha én nemprofi júzer ennyit szívtam,ez azt jelenti,hogy csak annak lehet ATI-ja,aki profin keni vágja a témát?(persze ez kicsit túlzott hasonlat)
És ez SZVSZ volt,nem kell mindenre reagálni és mindenben támadást látni!Nem tudom miért kell ennyire védeni egy szaros céget?:F Nekik is van saruk bőven,meg nekem tök mind1 milyen kareszom van,de eléggé idegesít ha a nehezen összeszedett lén vett cucc szivatja a fejem...mind1,haggyuk,nem fogjuk egymást megérteni,én lezárom a vitát,peace meg minden... -
MUŁĐER
addikt
Jóvanna,nem értek hozzá!Ez van,elismerem...
Ja,és a Morrowind is szarakodott még akkor,amikor zsírúj volt a gépem,szóval azt biztos nem én tettem ''tönkre''...de a mai napig nem tudom,mitől,de egyszer csak jó lett..éppen amikor ki akartam dobni az egészet a ...oda.
Igazából nekem csak egy nagy bajom volt a 9600 pro-mal:a teljesítménye nagyon rossz volt SZVSZ...meg hát drágán vettem anno...
Amúgy meg nem emléxem hogy összevissza raktam volna föl mindent,de hát nem vettem be a mai kavingtont...Na mind1.
Meg csak annyit mondtam,amit én tapasztaltam.Mert ezt is tudnia kell annak,aki ATI-t akar venni.Én ezt tapasztaltam,nekem nem jött be.Ő ezt vagy figyelembe veszi,vagy nem,de nem fogom elhallgatni. -
MUŁĐER
addikt
Jedi Academy-ben az árnyékok borzalmasak voltak,és volt pár textúrahiba is...
Far Cry,igaz csak demo volt,azt elfelejtettem,a betöltésnél mindig lefagyott,megpróbáltam többféle Cat-al,Nvidia-val elindult...
MC2 is lefagyott a betöltésnél...,Nvidia-val elindult...
Nemtom mér volt nálam ilyen szar az ATI,dehát ez van.Mind1,már eladtam... -
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Asus STRIX GTX 1080 Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- XFX Swift Radeon RX 9070 OC Triple Fan Gaming Edition
- GIGABYTE AORUS RTX 4070 Ti ELITE 12GB - 20 hónap garancia
- MSI GeForce GTX 1660 Super Ventus XS OC 6GB
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G7 - i7-10GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Honor 400 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- LG 34WR55QK-B - 34" Ívelt VA - 3440x1440 - 100Hz 5ms - FreeSync Premium - HDR 10 - USB Type-C 65W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest