- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Aktív témák
-
MUŁĐER
addikt
Annyira nem értek hozzá,mármint profi szinten,de nem szoktam összevissza installálgatni...és nem a gyártót akarom bepiszkolni értsd már meg,de ha én nemprofi júzer ennyit szívtam,ez azt jelenti,hogy csak annak lehet ATI-ja,aki profin keni vágja a témát?(persze ez kicsit túlzott hasonlat)
És ez SZVSZ volt,nem kell mindenre reagálni és mindenben támadást látni!Nem tudom miért kell ennyire védeni egy szaros céget?:F Nekik is van saruk bőven,meg nekem tök mind1 milyen kareszom van,de eléggé idegesít ha a nehezen összeszedett lén vett cucc szivatja a fejem...mind1,haggyuk,nem fogjuk egymást megérteni,én lezárom a vitát,peace meg minden... -
MUŁĐER
addikt
Jóvanna,nem értek hozzá!Ez van,elismerem...
Ja,és a Morrowind is szarakodott még akkor,amikor zsírúj volt a gépem,szóval azt biztos nem én tettem ''tönkre''...de a mai napig nem tudom,mitől,de egyszer csak jó lett..éppen amikor ki akartam dobni az egészet a ...oda.
Igazából nekem csak egy nagy bajom volt a 9600 pro-mal:a teljesítménye nagyon rossz volt SZVSZ...meg hát drágán vettem anno...
Amúgy meg nem emléxem hogy összevissza raktam volna föl mindent,de hát nem vettem be a mai kavingtont...Na mind1.
Meg csak annyit mondtam,amit én tapasztaltam.Mert ezt is tudnia kell annak,aki ATI-t akar venni.Én ezt tapasztaltam,nekem nem jött be.Ő ezt vagy figyelembe veszi,vagy nem,de nem fogom elhallgatni. -
MUŁĐER
addikt
Jedi Academy-ben az árnyékok borzalmasak voltak,és volt pár textúrahiba is...
Far Cry,igaz csak demo volt,azt elfelejtettem,a betöltésnél mindig lefagyott,megpróbáltam többféle Cat-al,Nvidia-val elindult...
MC2 is lefagyott a betöltésnél...,Nvidia-val elindult...
Nemtom mér volt nálam ilyen szar az ATI,dehát ez van.Mind1,már eladtam... -
-
MUŁĐER
addikt
Én kicsit csalódtam az ATI-ban,nagyon sok kompatibilítási gondom volt vele,sok porgram bugos volt,nem indult,meg ilyesmi...Nvidia-val nincs ilyesmi,de ez szigorúan az én tapasztalatom,biztos vannak itt sokan,akik majd mondják hogy nekik nem volt semmi bajuk az ATI-val,ők szerencsések.
Az biztos,hogy FSAA-ban verhetetlenek a mai ATI-k,és gyorsaságban is ottvannak a szeren,de ha egy játék el sem indul,akkor sokra megyek vele...
EZ MIND SAJÁT TAPASZTALAT,NE TESSÉK ENGEM AZÉRT BÁNTANI,EZ NEM FLÉM VOLT!
Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- FortiNet FG-80C
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bluetooth hangszórók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Prohardver app (nem hivatalos)
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone X, 256GB, Kártyafüggetlen
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G5 - i5-8G I 8GB I 128GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest