- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Motorola Moto G56 - bátyja árnyékában
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- iPhone topik
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Azonnali mobilos kérdések órája
Aktív témák
-
fLeSs
nagyúr
Ha én védenék egy sz@ros céget, akkor már nem itt tartana a vita, ahol most. :DD
Nem fizet sem az ATI, se az NV.
DE mivel tudom (leteszteltem), hogy melyik kártya a jobb, ezért nekem nincs szándékomban félrevezetni senkit, és azt mondani, hogy vegyél FX5600 256MB-os kártyát, mert az is sz@rráveri a Radeon 9800XT-t. Soxor ugyanis ezt tapasztalom (persze burkoltabban), és erre fel szokott menni a pumpám.
Ha én képes voltam arra, hogy 16 VGA-t úgy helyezzek üzembe egymás után, hogy a játékokban nem tapasztaltam semmilyen rendellenességet (kivéve driverhiba), akkor te is képes vagy rá, ehhez nem kell profinak lenni, csak az alapokat kell tudni. - OS, SP1, chipsetdriver, DX9, VGA-driver, stb. -
fLeSs
nagyúr
Halo tökéletesen megy nálam, végigvittem Radeon 8500-tel és 9800Pro-val is, továbbá 7 ATI-kártyával leteszteltem a játékot, nem volt semmi baja.
Far Cry-jal éppen most játszom, egyedül Radeon 8500-on sz@r, többi kártyával le tudtam tesztelni a játékot.
MC2: nem ismerem.
Jedi Academy: jáccottam is vele (sztem egy sz@r játék), sőt előző cikkemben szerepel is, érdekes módon le tudtam tesztelni alatta az ATI kártyákat.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M I5 12400F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB SOF CLONE 3 Chieftec 600W
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest