- iPhone topik
- Gyűjtögeti a Xiaomi 16 az engedélyeket
- VoLTE/VoWiFi
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- A OnePlus Nord 5 sem sokkal marad le akkuméretben
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
D.Orion
veterán
válasz
Public Enemy #1866 üzenetére
Én nem igazán foglalkozok ilyen VGA Bios baromsággal amíóta 2db kártyát is elbasztam emiatt. És csak egy PCI-os VGA segítségével tudtam rendbehozni őket. Sztem bios pakolás teljesen felesleges.
-
czappa
aktív tag
válasz
Public Enemy #1841 üzenetére
Az a poén, hogy memória mindkét oldalon van (asszem 2-2, de most megy a gép, nem akarom szétszedni, hogy megnézzem), viszont a kapott adatok alapján, és az atitool alapján ez valszeg 64 bites.
Alapból csak borda volt a GPU-n, de alap órajelekkel is olyan forró volt a borda, hogy 1mp-nél tovább nem tudtam rajta tartani a kezem, viszont házilag ráraktam egy régi proc. ventit (csak 4 gyorsbilincs kellet hozzá (ha ez a neve a cuccnak), elég viccesen néz ki). Így a borda még emelt órajel mellett is hűvös, viszont a pontszám emelkedés szempotjából többet számított a ram órajelének emelése, csak hát azon meg semmi sincs, így nem merem nagyon húzni.
Viszont nem tudjátok, hogy lehet-e kapni pont akkora bordát mint a ram a vidkarin? Nagyobb nem jó, mert van mellette más cucc, ami magasabb a memóriánál; fontos, hogy nem ''egész'' vidkari hűtésre gondoltam, hanem vmi olcsó megoldásra. -
Sanya
nagyúr
válasz
Public Enemy #1721 üzenetére
persze, jó mindenféle atihoz, de milyen is a te kártyád? 64 vagy 128 bites?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 100 - Lenovo Yoga Pro 9 (16IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4070 (ELKELT)
- Samsung Galaxy S6 Lite (2022) , 4/64 GB ,Wi-fi
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest