- iPhone topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- 8300 mAh, maradhat?
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Netfone
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
CounterBoci
senior tag
én már áttörtem a 3000-et. 479/500, 3064 3dmarks
Bővebben: link -
CounterBoci
senior tag
amúgy meg azért kezdtem én is a gpu húzással mert azt szerintem biztonságosabb határértéken tartani és jelent pár pontot az is, mert ha hibát észlel visszaállítja alapra, míg ha a ram maximumát nézem először akkor pixelhibákat kell néznem valahányszor emelek a core-n és akkor nem érzem biztonságban magam
-
CounterBoci
senior tag
hi.
ugyan ilyen karim van zalman zm80-hp+ramborda+venti ramok nagyon melegszenek nekem is. kicsit megdöntöttem a max pontszámod
Bővebben: link
miota van ramborda is csak game test 4-ben vannak hibák de ott nagyok 479/250-en. lesz jobb is mert a ramok felére nem jut levegő takar a többi borda meg a zalman majd megoldom azt is, sztem egy 9600pro alap pontszámát el lehet érni
hadd kérdezzem meg vkitől hogy az a rivatuner hibája-e hogy azt írja graphics core: RV360. én úgy tudtam sima 9600 RV350 -
CounterBoci
senior tag
Bővebben: link
nah itt van full bencsmárk futuremarkon 479-en -
CounterBoci
senior tag
na még egy friss tapasztalat és befogom a számat:
biosban teljesen lebutítottam minden pci gyorsítást mondván hangkártyának úgy is mind1, meg usb gyorsítást is és az eredmény többszöri teszt után +50 3dmarks. az is valami -
CounterBoci
senior tag
egy másik topicban olvastam hogy vakinek az a baja h 4x agp-n jobban tudja húzni a kártyáját mint 8x-oson. az én alaplapom is csak 4x támogat lehet emiatt tudom úgy húzni
-
CounterBoci
senior tag
nemtom én is meglepődtem a tény hogy stabil
lehet én is kikapcsolom a vpu recovot mert ha egyszer nem meleg akkor megy az feljebb is igaz +10000huf ráment a hűtésre
ja új rekord: 479/250: 3018 3dmarks 1024x768 def. valaki hozott már ki többet 9600np-ből?
csak halkan megkérdeznén: alap 3dmark2k3-ban regeltem futuremarkon, küldtem pár benchmarkot. mióta felraktam a 340-es patchet (amihez új serialt is kellett keresni régit nem fogadta el) azóta resultbrowser rossz serial hibával elzavar.
nem lehet ezt megoldani vhogy? -
CounterBoci
senior tag
pedig van egy ilyen catalyst ha jól emlékszem 1700-ig lehet benne húzni. csak nem halucináltam
azért kéne annyira mert tunerprogik nem engedik 490 fölé húzni a kártyámon a gpu-t vagyis nincs csak 490-ig skálázva (c3d 9600 np) már sikerült 486mhz-en is végigfuttatni a 3dmarkot igaz csak 1-szer de 479-en stabilan megy -
-
CounterBoci
senior tag
megoldódott a problemám végre tudom húzni
gpu-t alap 324-ről felhúztam 479-re, afelett fagy. 479-en is langyos a borda(zalman zm80-hp + venti). Ez vmi technológiai határ, vagy mért nem tudom feljebb húzni?
ja a kari c3d radeon 9600
és melyik az a catalyst amiben be van építve az overclock az istennek nem találom
[Szerkesztve] -
CounterBoci
senior tag
én is 4.2-es omegat használok a konfigom is majdnem ugyan az csak a vinyóm 120-as. ami még érdekes hogy a cpu-t régebben 900@1000-en hajtottam gond nélkül most meg 936 felett lemezolvasási hibával el se indul. lehet tönkremegy az alaplapom már az egyik ps2 is elszállt most usb-s billentyűzetem van
-
CounterBoci
senior tag
Hi all
c3d radeon9600 alap 324/200, ha gpu-t 370 fölé húzom vpu recovery visszaállítja hogy vmi hiba van.
1, kapcsoljam kia vpu recoveryt oszt had szóljon
2, télleg vmi gáz van
mert a hűtő (zalman zm80-hp + 8centis venti) langyos és ezért nem értem
mi tévő legyek?
3dmark2k3 defaulton:
324/202: 2330
351/230: 2514
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Xbox Series X|S
- Renault, Dacia topik
- Az Intel volt vezére beismerte, hogy benézte az AI-t
- bitpork: MOD Júni 28- Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPhone topik
- BestBuy topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- 15" Workstation és vegyes Lenovo Thinkpad 8-11. gen.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest