- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Leica kamerákat kap a Xiaomi Mix Flip 2 is
- Telekom mobilszolgáltatások
Aktív témák
-
Aryan
senior tag
Nálam megy az ATT Vista X64 alatt: az a lényeg hogy nem a atitray.exe-vel kell elinditani hanem ATTLoader.exe-vel.
-
cimbi186
aktív tag
-
ProEvoFan
nagyúr
kedves HD4850 ICE Q4 tulajok, mi a véleményetek a kártyátokról?
szinte mindenki ezt a vgat ajánlja HD4850böl, a legjobb gyári hűtővel van felszerelve, kifújja a meleg levegőt, és nem hangos, eddig csak jót hallottam róla
akinek ilyen vgaja van pls írjon róla hőfok eredményeket, és a hangjáról is ítélkezzen
köszi -
-
totyax
aktív tag
Szerintem 1-2 hétig ne tuningold és ne is piszkáld, mert ha el akarna szállni nehezebb lesz a gariztatás ha már megpiszkáltad. De jó lenne azt tudni alapon működik-e rendesen. Tuninggal nagyon nagy telj növekedést úgysem fogsz elérni, főleg atinál, ha erősebb kártyát akartál miért nem vettél olyat? 4870/X2...
Amilyen vehemenciával akarsz nekiesni biztos vagyok benne hogy rövidesen le lesz cserélve a gyári hűtőLátom Toka válaszolt, esetleg még erre:
a nyákra fel van szitázva a helye, furatok is megvannak, szóval valahogy olyan érzésem van, kellene rá...
Bármilyen panelt (tv/rádió/cd játszó...) megnézel bizony sokszor csak feleannyi alkatrész van rajta mint amennyi rajta lehetne. Ez amiatt is van hogy egy adott panelt többféle termékben is felhasználnak, ez költségcsökkentés. Garancia pedig van. Egyébként ha nem lenne rajta furat jobban éreznéd magad? Egy több rétegű nyákot utólag átfúrni nem piskóta, lehet átlyukasztasz 4-5 vezetőt is egy fúrással...
-
_Toka_
senior tag
- Nincs.
- Nekem ált. az a hozzáálláásom, hogy a gyártó felelőssége tudni, kell-e rá valami, vagy nem. Ha ő nem rakott rá, elvárom, hogy így menjen rendesen. Ha nem megy, már meggondolom, hogy keresek rá én megoldást, vagy próbálok egy gar.-t.
- Volt itt olyan, akinél számított.
- mint a második... -
_Toka_
senior tag
Itt egy csupasz ref. 4850. A kép alapján az ASUS csak eszközölt némi változtatást a ref. nyákon. Itt-ott a rétegeket is felcserélte...
-
totyax
aktív tag
Ez nem refkártya, ránézésre nem. Ilyen van nekem is ami már egy ideje megvan, tehát egy ideje ezt árulják. Ez a saját hűtési megoldásuk. Van külön GPU hőfok jelzés is. Hőmérséklet ennyi, cserébe csendes a hűtés. Valamit, valamiért! A Sapphire majdnem tök ugyanígy néz ki, de jobban teker, ezáltal hangosabb, van értelme? ATT támogatja de a legfrisebb bétával próbálkozz. Feszt nem fogsz tudni jobban emelni (ATT-ből) mivel a bios csak kevés lehetőséget támogat, másrészt hova akarod emelni a feszt, mikor már így is 80-90 fokos a mag?! A házad gondolom szellős, azaz kereszthuzat alatt van. VRM hűtése nem lemaradt, hanem nincs rajta borda, ez pici különbség. Egyelőre én nem tettem rá bordát, új kártyára pláne nem tennék, mert ha pár nap múlva esetleg meghal a kártyád akkor a gari nehéz lesz. 06 rendben van (bár a 3 szám kellett volna mivel a proci is benne van), a másik most nincs a fejemben.
-
Armando_19
őstag
Szia.
Az Asus úgy tudom,hogy csak referencia nyákos kártyákkal foglalkozik, nem szoktak nagyon belepiszkálgatni a dolgokban.
A GPU hőfokot a DisplIO méri szerintem, a másik 2-nek egyértelmű a megnevezése.
Hőmérsékleten terén nem kell nagyon meglepődni, a referencia Sapphire 4850-ek simán 90-100fok környékén szaladgálnak, szóval az Asusnak sem sikerült annyira jól megoldani a kártya hűtését, de ez nem a gyártó hülyesége, másoknál sem találkoztam olyan megoldással, amire azt tudtam volna mondani hogy jó.
AtiTool's-al elvileg a feszültséget tudod szabályozni a GPU-n, szóval egy kis szoftveres Vmoddot lehet neki tolni a későbbiekben.
Venti szabályzásra én tuningra én Rivatuner használok, az sohasem hagy cserben.
3Dmark eredmények rendben vannak, konfigodnál lévő proci sebességgel kb ennyinek kell lennie.
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Építő/felújító topik
- Mesterséges intelligencia topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B650M R7 7800X3D 64GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Corsair 4000D Airflow TG 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest