- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Mobilhasználat külföldön
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Külföldi SIM-ek itthon
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Aktív témák
-
válasz
#57018880 #6742 üzenetére
Én a HOC kategorizálására írtam. Persze, ár alapján megmondhtaó, hogy a gyártó hova szánta az adott kártyát adott időben, csak az nem túl jó, hogy csupán az ár szabja meg és nagyon más nem is.
Az ár viszont mindig adott gyártó termékeire vonatkozik. Jó példa a 4870 és a GTX 200 sorozat ár és teljesítménybeli különbsége Mindegy, csak elkalandoztam ebbe az irányba.
-
BloodyEddie
őstag
válasz
#57018880 #2041 üzenetére
Ati középkategóriás áron akarja lealázni a mostani csúcskategóriát
kis olvasnivaló
"RV770 having 800 shader processors. Only 480 of them would be for the graphics though, while the remaining 320 is for physics." Lehet h ez csak nekem újdonság, de ezekszerint így lesz fizikai számolás az RV770be építve? -
BloodyEddie
őstag
válasz
#57018880 #2037 üzenetére
Én azt fogom megvenni, amelyik gyártó jobb kártyát kínál kedvezőbb áron. Sose voltam nagy Ati rajongó, de őszintén szólva remélem össze tudja szedni magát az AMD, nem lesz így jó ha az nV fog kiskirálykodni.
Az nV most mire játszik? Nem tesznek új technológiát a kártyáikba (pl. dx10.1), mert "véletlenül" nem használják a játékok. Eddig oké, de majd ha elterjed, berakják ők is, és vegyek új vga-t? Na ne, inkább Ati, ha picit gyengébb is, de az a sok cucc amit belepakolnak, még hasznos lesz majd..
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest