- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Üzemidőre és teljesítményre gyúr a OnePlus Nord 5
- Android szakmai topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Aktív témák
-
Mauzes
addikt
Üdv!
Weblapon így írják: ATI HD4850/512MB SAPPHIRE OEM PCI-E VGA.
Mit jelent egy videókártyánál, hogy OEM? (2 év garanciát írnak.)
-
Mauzes
addikt
Ha S1-et rakok a 4850-re, az a jó, ha a borda és a kártya felé fújja a levegőt, vagy az, ha a bordáról szívja el?
-
Mauzes
addikt
válasz
_Toka_ #28715 üzenetére
Igen, kicsit írhattam volna bővebben, ugyanis nekem elsősorban a hang számít, 95%-ban 2D-ben használom a gépem. Ezért terv a passzív 9600GT, és ezért terv az AC S1 is. Persze ha veszek egy ref. kártyát, először kipróbálom, hogy milyen, és ha szükséges, csak akkor veszek hozzá S1-et (de nyilván a legköltségesebb megoldással számolok előre, hogy ne érjen meglepetés).
Teszteket meg nézegettem, de elég vegyes a kép. Kb. másfélszer annyiba kerül a 4850, de nem biztos, hogy átlagosan van ennyi teljesítménybeli előnye is...
Igazából azt nem tudom, hogy mi várható a jövőben. Én nem vagyok egy nagy játékos, 2-3 évre tervezek előre (a mostani cuccom is több, mint 3 éves már). -
Mauzes
addikt
Üdv!
Szigorúan ár/érték arányban nézve melyik éri meg jobban:
Passzív 9600GT - 25K + venti,
8800/9800GT - 26K + AC S1 - 5K + venti,
HD 4850 - 34K + AC S1 - 5K + venti? -
Mauzes
addikt
válasz
SteeWe #28256 üzenetére
Na igen, a zaj elég relatív, az a baj. Bár 30 decibel az nagyon hangos.
Meg az az igazság, hogy elég halk konfigot tervezek, ezért lenne fontos, hogy 2D-ben tényleg halk legyen a kártya, játék közben kibírom, ha hangos.Az árakhoz hozzászólva, egy refkarit kifogok 33-ért, S1 mondjuk 5, és egy (állítólag halk) 12-es AC venti 1000-1500, vagy leszabályozva akár egy SilentBlade, ha van pénz, akkor meg S-Flex. Árban tényleg kb. ugyanannyi, így viszont biztosan csendes...
-
Mauzes
addikt
Üdv!
Van olyan dolog, ami miatt a Gainward dual slotos (9566) kártyáját valaki nem ajánlja nekem? 33-ért tudnám megvenni. VRM-hűtés van rajta? S1-et tervezek rá, ha túl hangos.
Vagy másképp: van-e olyan dolog, amiért érdemesebb egy referenciakártyát vennem 33-35 közötti áron (erre is S1 megy, ha gáz van vele)?
-
Mauzes
addikt
Üdv!
Melyiket ajánljátok:
Gainward 4850 dual-slot (+ S1, ha hangos, ha egyáltalán rámegy) vagy
Gainward 4850 Golden Sample?Így kb. egy árban vannak...
-
Mauzes
addikt
Üdv!
A Sapphire dual-slotos 4850-re felmegy az AC S1?
És Gainward dual-slotosra (amit egyébként hol lehet megvenni?)? -
Mauzes
addikt
Sziasztok!
Most látom a IceQ 4-es 4850-et, és azt szeretném kérdezni, hogy az ilyen HIS-hűtős megoldások megérik a pénzüket? Úgy értem jobban hűtenek, halkabbak, vagy mindezt egyszerre teszik? És mennyivel szoktak több pénzt elkérni egy ilyenért, mint a referenciáért?
Mert egy 4850 + AC S1-en gondolkodom, de arra még külön kellene ventit vennem, ha nem viszi el passzívan, és sok helyet is foglalna, drága is lenne, ez meg egy olyan megoldás, amivel nem kell babrálni, de csak akkor érdekel, ha tényleg elég halk, és nem túl drága.
Köszi!
-
Mauzes
addikt
Üdv!
4850-et rendesen elvisz egy AC S1 passzívan?
-
Mauzes
addikt
Üdv!
4850-re milyen hűtést vegyek, ha elsősorban a halkság a szempont?
Előre is köszi!
Aktív témák
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- Huawei Watch GT2, 1 Év Garanciával
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest