- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
XoZ
aktív tag
válasz
Mauzes #29151 üzenetére
Az első hozzászólásban van néhány bundle kép, általában DVI-HDMI átalakító, DVI-DSUB átalakító, TV kimenet átalakítók (SVIDEO, komponens), MOLEX-PCIE tápátalakító, crossfire híd, driver CD (+ egyéb CD-k, pl. játékdemókkal, 3DMark, DVD lejátszó).
Más: biztos volt már, de aki hűtéscserén gondolkodik, itt egy teszt 13 hűtővel: [link]
-
cortez(21)
csendes tag
válasz
Mauzes #28714 üzenetére
üdv szigoruan ár/teljesitmény arányban mindenféleképpen a hd 4850 de ha eggy kevésbé broblémás kártyát akarsz nem sokkal kisebb teljesitménnyel (ezalatt értsd simán el mennek vele a mai gammák) akkor a 9800 gt és még maradt is zs-d amiből vehetsz plussz ramot vagy a gyerekeknek csokit,cukrot, benzint, kőolajat, ...........
-
_Toka_
senior tag
válasz
Mauzes #28714 üzenetére
Ezt így érdekes megválaszolni...
Pl. az én számításom szerint pénzkidobás az AC S1- 5K + venti egy ref. 4850 esetén, így számomra értelmezhetetlen az Általad igényelt számítás.
Hogy értsd:
Én 9600GT-t /nem passzív 9600GT - nem 25K + nem venti (megjegyzem teljesítmény - azaz érték - szempontjából passzív/nem passzív ill. ár mindegy)/ cseréltem ref. 4850-re /ref. HD 4850 - nem 34K + nem AC S1 - nem 5K + nem venti(megjegyzem teljesítmény - azaz érték - szempontjából AC S1 + venti/nem AC S1 + nem venti ill. ár itt is mindegy)/
Mark-okon kívül minden esetben jelentősen gyorsult minden. A csere nekem 7e-be volt. Nekem ár/érték megérte!!!Amennyiben ez így Neked nem elég kiszámítható, javaslom a tesztek/árlisták alapján történő összevetést + itt az utsó kb. 5e post átolvasását. Korábban én is ezt tettem, ez alapján cseréltem a 9600GT-t 4850-re. Nem bántam meg!!!
-
SteeWe
aktív tag
válasz
Mauzes #28237 üzenetére
Én egy tesztet olvastam, abban kb 30 db-es zajt mértek. De cserébe max 62-65 fokon tartotta a kártyát.
johnny82 fórumtárstól kértem tapasztalati infókat, Ő azt írta, hogy nem hangos, idle állapotban egyáltalán, load állapotban, megjön kicsit a hangja de nem vészes. Load-ban 63%-on megy a venti, Idle meg olyan 30% ha jól emléxem.
Vegyünk egy ref karit, kb 36-37e HUF most rá egy AC S1 + 5000 HUF rá egy normális vent legyen 1000 HUF (nem tudom mennyiért lehet normálisat venni, de egy noctua szvsz 2-3000 HUF). Ez kb. 42-43e HUF összesen. Ennyibe kerül kb. az _alap_ HIS IceQ 4850 és nem kell barkácsolni, nincs garivesztés (tom-tom vissza lehet rakni ha kell a gyári hűtőt, úgy hogy ne vegyék észre), esetlegesen aki nem ért hozzá, nem cs*szi el a kártyát.
Ezért szemezek én is ezzel a karival. -
Derrewyn
senior tag
válasz
Mauzes #28225 üzenetére
Igen, több is...
1. Nincs a memóriákon semmi, csak a venti fújja őket valamennyire
2. Már 6%-on , windows alatt zavaróan hangos a venti, messze túlharsog minden más zajt, ami a gépből jön.
3. A garancia matrica a hűtőborda csavarjának a fején terpeszkedik.Igen, a 3. elég jó ok.
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged