- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Magisk
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
instant_h2o #31524 üzenetére
Azért lássuk be, hogy a VGA ár/érték aránya elég kötelezővé teszi a vételt.
-
Gorneck
legenda
válasz
instant_h2o #31528 üzenetére
Mire? Mihez?
-
Gorneck
legenda
válasz
instant_h2o #31524 üzenetére
Én nem küzdöttem sose az x64gyel csak bénák nem bírnak vele...arról nem is beszélve, hogy le se szarom az ATT-t és a rivát...nem kell egyik sem épp most gyaktam le...panelra fogom kötni a twin turbot...ahogy azt kell és eddig is szokásom volt mivel a kari még csak elindítani sem képes a ventiket rajta...
-
Gorneck
legenda
válasz
instant_h2o #31420 üzenetére
Én akkor mondanám ipari hulladéknak ezt a kártyát, ha semmilyen, illetve csak igen trükkös módon lehetne szabályozni pl a ventit, frekit,stb. De mivel ez nem így van, nem érem miért kell ekkora ügyet vágni abból, hogy felrakj még egy progit,ami megteszi ezt. Egyik mondatod üti a másikat...
Arról nem is beszélve, hogy x64 alá nincs rendes progi...mivel nem nagyon fizetnek érte az írók...csak ha hackeled...
Kérdem Én akkor az teljesen rendben van szted, hogy a bios/driver helyett Te állítsd be a karid amit nem neked kéne?!
Ne viccelj már...azért fizeted ki a 35-40k-t, hogy egy használható karit vegyél...max tuning miatt tegyél fel egyéb progit és nem azért, hogy venti és fesz gondokat orvosolj...
És kérlek vkinél itt kezdődik az ipari hulladék fogalma...amivel matatni kell, hogy megfelelően működjön úgy ahogy kéne... -
katt777
félisten
válasz
instant_h2o #31420 üzenetére
Hát, a ventit és a frekit, no meg a feszeket is elég trükkös módon kell szabályozni.
De ASUS-nál van EPU (már ha használja valaki), az elég jól kezeli. -
WiZARD
addikt
válasz
instant_h2o #16459 üzenetére
nem hiszem hogy 2-5 wattnál többet megtakarítanának, sőt inkább annyit se. talán kicsit hűvösebb velük a kártya...
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HPE Aruba PoE+ L3 switch raktárról azonnal elérhető!
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest