- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Aktív témák
-
rumkola
nagyúr
válasz
jodamester #6803 üzenetére
Egyetértek.
-
Csabahun
senior tag
válasz
jodamester #6803 üzenetére
Úgy van!!
-
Neoteric
addikt
válasz
jodamester #6784 üzenetére
először s1-et akartam, de a gépbe nekem még elk kell hogy férjen egy tv tuner, aminek a hangját be is kell vhova dugni, ezér még be kell raknom a SB live 5.1et is, és így már szűkös lenne az s1nek a hely, főleg ha teszek rá ventit.
viszont chilla kisebb, teljesítménybe kb ua ott van, viszont majdnem a duplája árban..
chilla a 2 kék alap coolerével milyen hangos amúgy?
-
emmm
őstag
válasz
jodamester #6784 üzenetére
Ha visszaolvasol, már írtam:
"...ANY cooler compatible with the HD3870 series will also be compatible with the HD4870 and HD4850. We tried the Thermalright HR-03 GT, Thermaltake DuOrb, Coolink GFXChilla and Arctic Cooling S1 Rev.2 and every one of them fit without any problems at all. Beautiful, isn’t it?"
A válasz: IGAZ.
-
keIdor
titán
válasz
jodamester #2098 üzenetére
Far Cry 2 szvsz, ami hasonló lesz, de tény, hogy idén még elég lesz egy 8800, HD3800 kártya majdnem mindenre.
-
janos666
nagyúr
válasz
Tegnap néztem meg a Brothers In Arms - Hells Highway Trailer (HD)
-t és nem úgy tűnt mintha megelégedne az UT3 vagy végképp egy Hl2:Ep2 gépigényével. Hasonló FPS-t linkelt nemrég valaki, a Battlefield: Bad Campanyt, na az se épp AC szintűnek tűnik. Ezek nekem látványban közelebb álnak vagy rá is vernek a Crysisre, ha nem is lesznek olyan szarul megírva de nemhiszem hogy 8800GT-n vagy 3870-en maxra lehet majd tolni őket 1680-ban.A Full-HD meg erősen terjed, én is most tervezem megvenni a nemrég beköszönt 22"-os S-PVA paneles Lenovo l220x-et ami már potom 87k körül beszerezhető (pixelgarival 94k). Még pár ilyen monitor (asszem az Acer is most fog kiadni egyet ugyanezzel a samsung panellel, és az EIZO-nak is van hasonló monitora, bár az drágább...) és szűkebb pénztárcájú emberek is hozzájuthatnak majd 1920x1200-as monitorokhoz.
És ehhez a monitorhoz szerintem már nem lesz elég a félkarú 8800GTS-em, kell az a 4870...Én sose játszottam az Oblivionnal, nem jött be. De amúgy a FarCry-t is nézegettem annakidelyén hogy nem akaródzik futni F5800-on, de mikor már lett hozzá kártyám mégse toltam végig, szerintem a Crysist is itt kínoztam valami highest-medium mixelt beállításokkal játszható lenne-e úgy hogy még szép maradjon, de mikor futna majd maxon a gépemen fogadok ez se fog érdekelni. Összes Hl2 epizódot viszont 2x végigtoltam (mikor kijöttek, meg később egymás után a 3-at), UT3, Bioshock megint megvolt, az AC-t kimondottan szerettem, és ezek tényleg szépen futottak AA, AF minden ahogy kell...
-
Tomate
veterán
válasz
Brothers in Arms Hell's Highway
Gyönyörű grafikája lesz, de az Ubisoftot ismerve jó lesz az optimalizáció! -
rocket
nagyúr
válasz
Far Cry2, STALKER Clear Sky, Spore biztos nem
-
rocket
nagyúr
válasz
jodamester #2090 üzenetére
Enthusiast userek mar full HD-ban jatszogatnak minimum, es ott van azert Crysisen kivul is jatek amikhez elkene egy kis kakao, osszel meg jonnek majd jatekok amikhez szinten nem art majd, de ettol fuggetlenul a highend meg mindig csak igen kis szelete a piacnak, inkabb presztizs es marketing erteke van, foleg ugye az atlag felhasznaloknal, akik latjak X ceg kartyaja a legjobb, es vesznek valamit a sajat arkategoriajukban ettol a cegtol, kozben lehet a konkurencianal van jobb ami a felteteleiknek megfelelne.
Crysis korul meg mindig igen nagy hype van a felhasznalok tobbsegenel, igy fontos lesz majd, melyik kartya, hogy szerepel benne.
-
janos666
nagyúr
válasz
De idén is jönnek játékok. Kellett akkora kártya mint a 8800GTX mikor kijött? Ma már kell azért a nagyobb nevekhez egy hasonlóan gyors kártya 1680+, 4x AA, 16xAF? (ha nem is GTX de egy GT azért elkell ehhez) Ha lesz ilyen kártya jön majd játék is ami használja valamire.
Amit rocket hsz-ei "balancolni hivatottak" azok is éppoly, vagy méginkább légbőlkapott elméletek. Ily módon tényleg értelmetlen ez a vita amit folytatunk, nade nem csak azok szeretik ezt akik alapvetően nvpártiként ülnek itt, azok is akikkel beszélnek velük erről...
-
R.Zoli
őstag
válasz
És a crysis is csak azért mert enyhén szólva is gyengén lett megírva...
Aktív témák
Hirdetés
- Mini-ITX
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Yettel topik
- Nintendo Switch 2
- Spórolós topik
- Vírusirtó topic
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B650 R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3070 8GB MSI MPG Gungnir 100 Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged