Aktív témák
-
_Toka_
senior tag
válasz
csacsa1988 #32627 üzenetére
Akkor lehet, hogy a táp kevés. Töltsd ki az adatlapodon a Cuccok rovatot, úgy könnyebb lesz segíteni.
(#32626) katt777: Ezen széria előtt már rég követtem ennyire VGA topicot, de itt bizony nem ritkán lehetett látni korábban, hogy hosszú időn át - 1-2 hónap - minden gond nélkül futó zömmel ventivezérelt, hűtéscserélt, tuningolt, de ritkább esetben nyilván érintetlen kártyák is egyik napról a másikra adták be a kulcsot.
Szal, bizony előfordul. Ezek a vasak már valszeg tényleg kiélezettebbek, mint pár éve voltak... -
_Toka_
senior tag
válasz
csacsa1988 #32622 üzenetére
Hasonló problémám volt anno, én fekete képernyőt kaptam. A megoldás az volt, hogy minden tuningolt dolgot alapra vettem, aztán miután meggyőződtem, hogy ennyi volt a gond, már Windows-t se kellett telepítenem, ill. megkerestem újra a vas végét.
-
Tomate
veterán
válasz
csacsa1988 #28991 üzenetére
Egy 6000+ is kihajtja és egy 4400+is kihajtja. A lényeg, hogy 3,2Ghz-en menjen. Innentől kezdve mindegy.
-
Eagl3
veterán
válasz
csacsa1988 #28986 üzenetére
Ha új gépet veszel, mindenképpen Intel procit válassz, nem ell feltétlen a 8000-es szériából venned, de akésőbbiekben jól jöhetmajd ha erősebb procit szeretnél.
-
Eagl3
veterán
válasz
csacsa1988 #28982 üzenetére
Teljesen nem. De azért gyorsabb lenne...egyáltalán mijen kártyád van most?
E8xxx-es procik mennek a legjobban ezekhez a kártyákoz.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple MacBook
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Renault, Dacia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- Autós topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Samsung Galaxy Xcover 6 Pro, 6/128 GB, Kártyafüggetlen
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest