- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- iPhone topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
KPepe
senior tag
-
KPepe
senior tag
-
KPepe
senior tag
válasz
Joe164 #35123 üzenetére
üdv!
Nagyon hasonló a gondom nekem is. Bár én speciel XP-t még nem telepítettem erre a gépre, de Vista telepítés után catalyst fel, restart, login képernyőnél monitor kikapcsol, viszont nekem a ventillátora nem kapcsol ki. DVI-D kábellel van ez. Amint ráteszek egy DVI-to-D-SUB átalakítót, máris van jel. Valami az ATI driverben lehet, mert egészen a feltelepítéséig van kép. Viszont ami érdekes, hogy szobatársam monitorát rákötve dvi-vel meg működik, szóval ez meg azt sugallja nekem, hogy az én monitorom túl régi neki.
Találtam sok mindent neten ezzel kapcsolatban, de nekem egyik sem oldotta meg, szóval jelenleg is D-SUB átalakítóval van csak képem. -
katt777
félisten
válasz
Joe164 #35130 üzenetére
Na most megfogtál, mert nem tudom, hogy úgy bejön-e, mert mostanában nem Vistáztam, és nem is akarom elbarmolni, amíg meg nem jön a cserekártyám, mert a Vista partícióm ATI-hoz van belőve, anno meg nem volt ilyen bajom, de egy próbát megér.
Esetleg installáld szabvány VGA-nak, és normál módban próbálkozz a beállítással. De mondom: nem feltétlenül fogja ez megoldani a problémát.Rica: Én a Sapphire-t kerülném, mert a 3870-eim közül, és a 4870-ből is ez döglött meg. Amúgy a RAM-okat nem hűtő spéci hűtéseket kerüld. Ref. hűtés OK lesz ATT-vezérléssel, de a Palitnak, és néhány más gyártónak is van extra hűtéses karija. Persze azok drágábbak is.
-
katt777
félisten
válasz
Joe164 #35127 üzenetére
Akkor menj a Vista energiagazdálkodási lehetőségeibe, és kapcsold át optimalizáltra (bár takarékosban is mennie kéne, de lehet itt hiba).
Hardveresen tényleg nem lehetne baja, ha minden hardver OK a gépben.
Ha ez nem oldja meg, akkor én is tanácstalan vagyok, max arra tudok gondolni, hogy van valami a rendszerben, ami akasztja a VGA-t. De ha szűz Vistára telepítetted, akkor passz. SP1, gondolom, fent van.Képernyő/Tulajdonságok/Képernyőkímélő/Energiagazdálkodás/Profil kiválasztása
-
katt777
félisten
válasz
Joe164 #35123 üzenetére
Ha a cuccaidat kitöltenéd, többet tudnánk segíteni.
Táp, tuning? Csak mert egy XP-biztos tuning Vistán nem életbiztosítás, és ha a táp határeset, akkor produkálhat ilyet a rendszer.1: az alaplaphoz közelebbi csatlakozóra dugtad a monitort?
2: csökkentett módban működik-e a VGA?
3: alapból a Vista energiatakarékos profillal áll fel, ezt átváltottad-e optimálisra?_Toka_: Ha valaki, hát én sosem használtam egzakt fogalomként. Persze nem írom le, hogy milyen rendszerben, milyen beállításokkal, amikor a kérdező azt egyszer már megadta, így ha valaki csak önmagában értelmezi egy mondatotomat, azért megint botor dolog engem felelőssé tenni.
Még olyan dolgokban sem akartam népszerű lenni, amelyekben az vagyok.
Individuum vagyok, ami sokaknak tetszik, sokaknak meg nem. De ha érdekelne, és bárkihez idomulni akarnék, máris nem volnék individuum.
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest