- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Brutál akkuval érkeztek az Ulefone X16 modellek
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
Aktív témák
-
Auratech
őstag
válasz
Styleboy #45998 üzenetére
Nálam egyszerre volt benn a két gyártó karija 4850(maradt), 8600, mint "fizikai" munkás, de őneki felmondtam (jön egy 9800). A driver törlés nem elég. Minden progi, ami állítgatott az nvidián, PowerStr, Riva tuner, belepiszkol a registribe és low-level gondolat okoz hardveresen, pld openGL-utasítás eldobása, memóriakezelés. frissítés váltás tagadása... Nekem így lett tiszta: driver uninstall a revo uninstallerrel, driver sweeper, aztán egy easy cleaner/ccleaner takarítás. Utánna dd reinstall, majd cc reinstall.
Amúgy a win telepítése után a vga drivert nem szoktam rögtön feltenni. Felrak office, minden, ami nem igényel dedikált vga-t, 3d-t, felkerül, utánna leghostolom a működő rendszert. Meg lehet úszni az újratelepítést. Van egy Radeonos, és egy Nvidiás ghostom a kártyacserékre. Rettentő nyűgöt lehet vele megelőzni. Főképp, ha kísérletezik az ember. -
morfondőr
addikt
válasz
Styleboy #45985 üzenetére
Szvsz egy win újratelepítést azért megéri csinálni ilyen esetben. És próbáld ki minél több játékkal, mert pl. a crysis nekem is szarakodott, de csak a játék legvégén a boss-fight-nál fagyott ki állandóan. Cryostasis-ben meg nekem is fordított színek vannak a világos helyeken, de dx9-ben nincs baja. A többi játékban/tesztprogiban semmi hibát nem tapasztaltam még!
Szerk: twine megelőztél!!
-
twine
veterán
válasz
Styleboy #45992 üzenetére
Cryostasis-ban shader 4-et vissza kell venni 3-ra, akkor eltünnek azok a hibák....sajnos az a játék hibája..Nvidiára irták..ott állitolga ez nem jön elő de Ati zsugákon egytől egyig...
A többi hibára nem tudok mit mondani....fentebb javasolták valakinek hogyan távolitsa el a drivereket,,hátha úgy javulna a helyzeted,,de a legtsiztább az volna ha vagy a saját rendszeredet telepitenéd ujra, vagy egy másik HDD-re, esetleg valamelyik havertol egy napra kérj kölcsön egyet, és arra dobj fel egy Pistát vagy XP-t...Szűz oprendszerre gyorsan fel a drivereket, azután a játékot...max egy óra alatt végzel....és ki is szűrted a hibát.... ha jó akkor az Nvidi driver kavart be..ha rossz és az előző kari gond nélkül ment ugyanebben a gépben,,akkor nagy valószinűséggel a kártya makkant meg... -
_Toka_
senior tag
válasz
Styleboy #45992 üzenetére
Bármennyire is rosszakat hallani az ATi drivereiről, azért ilyeneket ők gyárilag nem produkálnak.
Persze helytelen beállítások, nVidia driverek maradványai okozhatnak anomáliákat, tehát az se feltétlenül biztos, hogy a kártya a rossz. Egy default beállításokkal bíró gépen tiszta rendszeren minden esetre hamar kiderülne, hogy ki is a hunyó...
Aktív témák
Hirdetés
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Renault, Dacia topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Gyúrósok ide!
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- EAFC 25
- Háztartási gépek
- Lexus, Toyota topik
- Formula-1
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Inno3D GeForce iChill X4 RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X 256bit videokártya
- Eladó PNY GeForce RTX 4070 Ti SUPER 16GB OC XLR8
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Intel ARC B580, 2 év gyári garancia! Számlával, garancialevéllel, gyári dobozában!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest