- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Styleboy
tag
válasz
SpeedR #45994 üzenetére
Egy 550W-os Eurocase tápom van a 14cm-es ventis.Hát Nvidia driverböl egyedül a physix meghajtót hagytam rajta.Hát lehet az.De a képhibák olyanok mintha huzva lene a kártya.Ma pl nem indult ujra csak képhiba keletkezet mikor a távcsövet használtam a Crysisben,a képernyö elfeketölt csak egy kis kockában volt kép.:S Hát szerintem lehet leviszem haverhoz neki amugy is atija van.ÉS ha képhibák előjönek nála is akor VGA viszavitel lesz.A segitséget köszönöm.Legaláb azt már tudom nem driver hiba.Ja és a gyári 6tüs táőkábelével nem indult el a kártya csak a tápböl kijővő 6tüsel megy.:S
-
Chiller
őstag
válasz
SpeedR #11431 üzenetére
Először is go advanced mód, aztán bal oldalt kiválasztod az overclock fület, aztán jobb oldalt a szürke pipa alatt van egy kis ikon arra kell kattintani.. Á, megelőztek
De nekem se működött a profil megoldás, a biost írtam át (fél perc se volt).Egyébként tegnap végigvittem a Crysist, 1440x900 (dx9) ultra high-on. Néha pár másodpercre leesett az fps 10 környékére (olyankor sokat kerregett a hdd, szal lehet, hogy a memóriám volt kevés), de amúgy végig játszható volt, még az utolsó pályán is. ~20-30 fps
Én így csináltam:
1. ATIWinflash-al kiszedtem a gyári biost.
2. Betöltöttem a RBE- Radeon Bios Editorba, és a fan settingsnél módosítottam a venti beállításokat (nagyon egyszerű, egy koordinátarendszerben kell csak húzogatni a két "pöttyöt"), és feljebb tettem a 3d, és lejjebb a 2d órajeleket.
3 ATIWinflashel load új bios és program. Vár 10 másodpercet és Violá! -
válasz
SpeedR #11426 üzenetére
Automatic-ot átírtad Manual-ra? CCC-ben több profil is van? Lehet, hogy engedélyezni kell az Overclock-ot hozzá? Overclock funkciót a CCC-ben lehet engedni. Nem tudom, kell-e hozzá, csak egy ötlet (utána is menteni kell).
HarryPotter: Én kevés helyen és legtöbbször ugyanazt a hivatkozást láttam, ATI viszont cáfol. Ha kipróbálod, valamelyik oldal megdől és legalább megtudjuk. (csak tartsd a kezed a power gomb fölött majd
)
Aktív témák
Hirdetés
- Óvodások homokozója
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Milyen NAS-t vegyek?
- Háztartási gépek
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- DUNE médialejátszók topicja
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest