Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- iPhone topik
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Vivo V70 – a stílus érték?
Aktív témák
-
katt777
félisten
válasz
stevve
üzenetére
Hát, éppen olyan házat akartam, hogy soha többé ne kelljen azzal foglalkoznom, hogyan, mennyi, és milyen hűtőt helyezzek el (mennyi extra zaj!), hogy kánikulában is elfogadható hőmérsékleten menjen a gép. A 4.05GHz-en hajtott E8400 30°C-kal volt hűvösebb a 19°C-os szobában, mint nyáron a 28°C-osban, de még a régi házban (és abban is az extra ventik nélkül), ugyanazzal a CPU hűtővel, csak alacsonyabb fordulatszámon, szóval én csak ajánlani tudom mindenkinek. Akik a cikkem elolvasása után vettek ilyet, azok sem bánták meg. Ja, ezek a 23 cm-es ventik max 700RPM-en sem igazán zajosak, a levegőt meg nyomják rendesen. A ház mérete meg nem izgat, mert ez is az asztal mellett áll, csak legalább nem kell olyan mélyre hajolnom a lemezkezeléshez, vagy az előlapi panelhez.

Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4404
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - Titanium Black - 12/512GB - Megkímélt szép állapotban.
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4474, 100% AKKSI
- Lenovo T14 Gen2 Ryzen 5650U - Refurbished - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest