Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Aktív témák
-
Larry303
addikt
nem értem miért kapkodtok az új hűtő vásárlásával...Wizard kollega linkelte a külföldi kollega tapaszatalatait...nem mentek sokra vele, ha a gpu ból lefaragtok 20fokot, de kb ennyit rátesztek a vrm re...pár hetet ki lehet bírni simán, míg kijön vmi jó megoldás a 4es szériára, addig meg ott a venti vezérlés ami tökéletesen működik...
a tápos dologról annyit, hogy tegnap már írtam, egy 3,6os 8200, 4giga rammal, 3 winyóval ut3 és crysis alatt mérve 240et vett fel a szünetmetesből....
a ciripeléssel meg úgy látszik szerencsém vannálam zéró...bár én nem tuningolom a vgat, mintha vkinél tuning alatt jelenkezett volna csak a dolog...
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- MSI geforce rtx 4070 ventus 2x OC 12GB
- Csere-Beszámítás! Asus Dual RTX 4060Ti 8GB GDDR6 Videokártya!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Videokártya pasztázás és padolás csúcsminőségben!
- ASUS RTX 5080 16GB GDDR7 TUF GAMING OC - Új, 3 év garancia - Eladó!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest