Hirdetés
- Kategóriájának kuriózuma a Motorola Edge 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- OnePlus Watch 4 néven újráz az Oppo Watch X3
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Új CPU-magokka, de régebbi PowerVR GPU-val jöhet a Tensor G6
Új hozzászólás Aktív témák
-
SystemRoot
őstag
válasz
KilgoreTrout
üzenetére
Megnéztem most több videóját is és megmondom őszintén, szerintem gyanus hogy túl sikeres mindenütt. Nyilván nagyon ügyes, és sok trükköt ismer és használ. De nem lennék meglepve ha csak a sikeres sókat mutatná be, vagy netán színészeket is használna itt ott.
Például találtam egy videót amiben kiderül némi turpisság: [link]
Itt úgy mutatja be őket hogy Wing Tsun kung fu-sok. Namost az nem WT amit csinálnak. A "nagymestert" pedig Hong Kong lehíresebb Wing Tsun nagymesterének nevezi, ami ismétcsak nem igaz, ugyanis az Leung Ting (aki tényleg Hong Kong-i), akinek én több szemináriumán is részt vettem és tényleg világ hírű. Tehát az a show egy kamu egyértelműen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam Deck 2023 64 GB - MAKULÁTLAN + EXTRÁK
- Samsung Galaxy S24 - 8G/256GB Onyx Black MAKULÁTLAN
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Akku: 92%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Keresem a V-TAC SKU 7921 csillár mennyezeti ventilátort, tartalmazza a 4db E27 lámpa foglalatot.
- SAPPHIRE RX 7900 XTX 24GB GDDR6 NITRO+ Vapor-X Eladó!
- ÚJ HP All in One 24-cr1234na PC - 24"FHD IPS - Ultra 5 125U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - Garancia
- Lenovo X1 Tablet Gen3 Intel i5 8350U Refurbished - Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4398, 100% Akksi
- ÚJ Lenovo LOQ AMD RYzen 7 7425HS, 16GB, 1TB, RTX 4070(8GB), FHD 144Hz
- Apple Macbook Air 13,6 M4 10C CPU/8C GPU/16GB/256GB - éjfekete- HUN - MW123MG/A - 4 Ciklus 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest