Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
Sziasztok!
Tudom, én vagyok a tudatlan ezzel a kérdéssel, de azért felteszem. Miért van az ha ráállok a polaris-ra és készítek egy csillagjárós sorozatot, akkor nem a polaris körül forog a dolog, hanem tőle egy picit jobbra, és egy picit le. De ott nincs csillag (ami látható lenne), semmi nem látszódik, de ott lesz a forgás középpontja.
Korábban is készítettem ilyen képeket, és bajlódtam vele, gondoltam elmozdult a kamera. Úgy néz ki nem a kamera mozgott be, mert most levittem, lőttem direkt 170 képet, beállítottam mindent, és úgy van ahogy írtam. Lehet ti ezzel tisztában vagytok, de én úgy tudtam, tanultam, hogy a polaris marad a helyén innen nézve. Ezek szerint nem, csak nagyjából?
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Canon EOS 200D gépek, objektívekkel, kiegészítőkkel. (3870 vagy 42200 expoval)
- Panasonic GX80 ,ELKELT, értékelésre vár....
- GOPRO Hero 11 BLACK Accessories Bundle - 5.3k akciókamera - eredeti Gopro-s számlával
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Olympus Pen-F m43-as fényképezőgép
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- DELL Thunderbolt Dock - WD19TB modul 02HV8N (ELKELT)
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest