Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
Sziasztok!
Tudom, én vagyok a tudatlan ezzel a kérdéssel, de azért felteszem. Miért van az ha ráállok a polaris-ra és készítek egy csillagjárós sorozatot, akkor nem a polaris körül forog a dolog, hanem tőle egy picit jobbra, és egy picit le. De ott nincs csillag (ami látható lenne), semmi nem látszódik, de ott lesz a forgás középpontja.
Korábban is készítettem ilyen képeket, és bajlódtam vele, gondoltam elmozdult a kamera. Úgy néz ki nem a kamera mozgott be, mert most levittem, lőttem direkt 170 képet, beállítottam mindent, és úgy van ahogy írtam. Lehet ti ezzel tisztában vagytok, de én úgy tudtam, tanultam, hogy a polaris marad a helyén innen nézve. Ezek szerint nem, csak nagyjából?
Új hozzászólás Aktív témák
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ford topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- További aktív témák...
- iKing.Hu- Apple Macbook 13 M1 Pro Touchbar - 2020 - Használt, karcmentes, 22 töltés
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H110M i5 6500 16GB DDR4 240GB SSD GTX 1050 Ti 4GB Deepcool D-Shield V2 500W
- Tapasztald meg a Ryzen 7 5700g erejét!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest