Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Google Pixel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
-
Mobilarena
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
válasz
f.lorand #1300 üzenetére
Ettől fényévekre vagyok, de jó "olvasmány" még így is! Köszönjük, hogy megosztod velünk!
Előre is elnézést, ha ezzel sértem a topikot, vagy valakit, és remélem nem lesz gond. Berakok egy képet, nem is igazán azért, hogy most nagyon lenne mit értékelni rajta, csak annyit szeretnék, hogy ha időtök engedi, és mondjuk kedvetek is van hozzá, egy kis építő jellegű kritikát szívesen vennék. Mit csináljak másképpen, a feldolgozás, akármi... Van még pár kép (7), de nagyon kevés, mivel a sok közül, még ezeket láttam "jónak", ezeket tettem fel, ha esetleg valaki megnézné...
Sajnos nagyon fényszennyezett a környék, de próbálkozok, gyakorlom...
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ford topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sorozatok
- Fotók, videók mobillal
- További aktív témák...
- Tamron SP 70-200mm f/2.8 Di VC USD G2 objektív ( Canon ) -Újszerű-
- Komplett fotós szett (Canon EOS RP + Canon RF 35mm f/1.8 Macro IS STM + rengeteg tartozék)
- Canon EF 70-200mm f/2.8L IS II USM -Dobozos, újszerű-
- Nikon Nikkor Z 24-70mm f/4 S új állapotban
- Sony Alpha 7 (2300 expo) + 28-70mm f/3.5-5.6 + Takumar 55mm f1.8 M42 + M42-NEX adapter
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf Gamer laptop! R5 3550H / GTX 1650 / 8GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest