Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hiba miatt egyelőre nem támogatja az AirPods Max a veszteségmentes hangot
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
-
Mobilarena
Mielőtt kérdéseket teszel fel, nyisd meg az összefoglalót és bátran szaladj végig az alábbi linkgyűjteményen. Ha nincs válasz, nyugodtan kérdezz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
belovary
senior tag
válasz
f.lorand #1300 üzenetére
Ettől fényévekre vagyok, de jó "olvasmány" még így is! Köszönjük, hogy megosztod velünk!
Előre is elnézést, ha ezzel sértem a topikot, vagy valakit, és remélem nem lesz gond. Berakok egy képet, nem is igazán azért, hogy most nagyon lenne mit értékelni rajta, csak annyit szeretnék, hogy ha időtök engedi, és mondjuk kedvetek is van hozzá, egy kis építő jellegű kritikát szívesen vennék. Mit csináljak másképpen, a feldolgozás, akármi... Van még pár kép (7), de nagyon kevés, mivel a sok közül, még ezeket láttam "jónak", ezeket tettem fel, ha esetleg valaki megnézné...
Sajnos nagyon fényszennyezett a környék, de próbálkozok, gyakorlom...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Felvázolta a Vision 2025-ön az Intel, hogy mi várható jövőre
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Magisk
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070 Super GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest