- Google Pixel topik
- Ujjal lehet mutogatni a Huawei csúcsórájára
- One mobilszolgáltatások
- Magisk
- One UI 8: a kis fejlődés is lehet hangos
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrcruiser
csendes tag
válasz
Loobelt70 #28719 üzenetére
Valóban nagyon szép lett minden bemutatott produktum, gratulálok én is mindenkinek!
A mennyezeti spot armatúrával kapcsolatban mutatnám meg én is a közelmúltban elkészült verziómat, hátha ad némi inspirációt a kollégáknak. No nem az asztalos munkára gondolok, mert az viszonylag egyszerű volt, viszont sokat törtem a fejem a felfüggesztésen. Szerettem volna, ha relatíve egyszerűen karbantartható (ha szükség van rá), ami azt jelenti, hogy a plafontól kb. 25 cm-re függesztem, de azért lehetőleg ízléses legyen a függesztés kialakítása.
Ezt végül úgy oldottam meg, hogy a rögzítési pontoknál 1-1 m8-as mosdórögzítő csavart tipliztem a plafonba, a metrikus menetes végére egy menetes szár toldót raktam. Ebbe jött a megfelelő hosszra vágott menetes szár, amihez szintén egy toldó és egy csavar segítségével rögzítettem az armatúrát. Összeszerelésnél pedig a menetes szárat egy krómozott mándlirúdba rejtettem, ami a plafonon lévő furatokat is takarja és a középső ponton a vezeték is abban lett levezetve.
Új hozzászólás Aktív témák
- AZONNALI SZÁLLÍTÁS Eredeti Microsoft Office 2019 Professional Plus
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G / 8/ 256 GB / Gyári független / 12 Hó Garancia
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest