Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy A56 5G Dual SIM (8/256GB) vs. Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 5G Dual SIM (12/512GB)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- One mobilszolgáltatások
- Realme 9 Pro+ - szükséges plusz?
- Megjelent a OnePlus 13T
Új hozzászólás Aktív témák
-
thyeby
őstag
"elvben is volna több fajta"
A pneumatikus elvű hatékonyabb, tartósabb, könnyebb és kényelmesebb a használata.
Amit csak ütvefúróként tüntetnek fel (még a drágábbak is!), azok racsnis közbeiktatott ütőművel fúrnak. A legjobb racsni is behal 1-200 10-es lyuk kifúrása után. Hangja lesz még, de ereje már semmi. Nekem van egy Flex ilyenem. Tíz éve már csak fúrok vele ütés nélkül, mert ütni nem tud, csak visít - pedig amikor vettem, közel egy évi fizetésem volt az ára.
Csak betonfúrásra tudok gondolni, ha ütvefúróról van szó, hiszen a téglát amerikánerrel is játék kilukasztani.
Legolcsóbban a B&D-től láttam vmi 18-ért pneumatikust, vizszintes elrendezésűt - 1,8 j ütőerővel, aztán 25-ért ugyanezt 2 j felett. Ha valaki megbíztatna, h jó gép, lehet, h nem is gondolkodnék többé rajta - de sajnos nincs tapasztalatom vele.
Úgy tapasztaltam, h 40 ezer pénz alatt már van ugyan jó gép, csak nem tartós.
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- BestBuy topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Ukrajnai háború
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- LG 55CS6 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 5 2600 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A03 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest