Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• pbujna

aktív tag

válasz talla #38057 üzenetére

nem kerül 300.000-be a 3 fázis bevezetése, illetve nem biztos, hogy annyi lenne. Én úgy tudom, hogy most 36A jár, de csak akkor húznak be vezetéket, illetve most már a 6mm-es alut cserélik nagyobbra ingyen, ha a mérőórád külső falon van, illetve nincsen benne törés. Ha belül van, akkor ki kell tenni a külső falra, tehát doboz kell, hosszú cső a tetőn felülre, illetve visszakötni az eredeti biztosítódobozhoz, ha azt nem akarod áttenni, illetve ott van szétosztva a házon.

Nekem 3x16A kellett a 16+10+10 helyett, ami 54.000 Ft az Eonnál, illetve 6.000-ért vitte be a papírt a villanyszerelő és intézte a többit. Sajnos nekem is belül volt az órám, így azt hiszem, +130.000 volt a beszerelés. Ha csak a műhelyig kell elhúzni a vezetéket és kívül van az óra, akkor veszel 5x?mx2,5mm-es tömör kábelt vagy 5 eres kábelt és áthúzod a biztosítékoktól a műhelyig. Viheted földben, levegőben, gégecsőben...

Vagy átjössz hozzám Szabadhegyre, aztán segítesz rendbe rakni a gyalumat és gyalulsz rajta :D Most vettem késeket, illetve építem ki rajta a derékszöghöz a vezetőt.

Új hozzászólás Aktív témák