Hirdetés
- Luna Ring 2.0 - így van értelme
- Samsung Galaxy A57 - kecses test, lusta lélek
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
pbujna
aktív tag
nem kerül 300.000-be a 3 fázis bevezetése, illetve nem biztos, hogy annyi lenne. Én úgy tudom, hogy most 36A jár, de csak akkor húznak be vezetéket, illetve most már a 6mm-es alut cserélik nagyobbra ingyen, ha a mérőórád külső falon van, illetve nincsen benne törés. Ha belül van, akkor ki kell tenni a külső falra, tehát doboz kell, hosszú cső a tetőn felülre, illetve visszakötni az eredeti biztosítódobozhoz, ha azt nem akarod áttenni, illetve ott van szétosztva a házon.
Nekem 3x16A kellett a 16+10+10 helyett, ami 54.000 Ft az Eonnál, illetve 6.000-ért vitte be a papírt a villanyszerelő és intézte a többit. Sajnos nekem is belül volt az órám, így azt hiszem, +130.000 volt a beszerelés. Ha csak a műhelyig kell elhúzni a vezetéket és kívül van az óra, akkor veszel 5x?mx2,5mm-es tömör kábelt vagy 5 eres kábelt és áthúzod a biztosítékoktól a műhelyig. Viheted földben, levegőben, gégecsőben...
Vagy átjössz hozzám Szabadhegyre, aztán segítesz rendbe rakni a gyalumat és gyalulsz rajta
Most vettem késeket, illetve építem ki rajta a derékszöghöz a vezetőt.
Új hozzászólás Aktív témák
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506I Gamer Notebook! R7 4800H / 1650Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- (GARANCIÁVAL, SZÁMLÁVAL) Inno3D GeForce iChill X3 RTX 3070 8GB GDDR6 Videokártya
- ASUS ROG Strix SCAR 16 / Ultra 9 275HX / RTX5090 / 32GB / 2TB NVMe! BeszámítOK
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3283
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Most vettem késeket, illetve építem ki rajta a derékszöghöz a vezetőt.