Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- iPhone topik
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- MWC 2026: Bajnoki címre pályázik a Xiaomi Watch 5
Új hozzászólás Aktív témák
-
zonusz
aktív tag
A 80-as szegbelövő a collos akác deszkát képes átütni? Nem két-három lövésről lenne szó, hanem egy kerítés deszkázásáról. Tudom, hogy a csavarozás elegánsabb, de talán a szegezés nem ront rajta sokat, sokkal gyorsabb lenne.
Köszönöm. -
martong
tag
Sziasztok, tanácsot kérnék az alábbi feladathoz:
Egy rönkházon lévő garázs ajtaja megszűnik, és kívül és belül le kell lambériázni, meg alatta szigetelni.
Milyen lambéria való ide, esetleg más-más legyen kívül és belül?
Milyen minőségű és anyagú párnafákat tervezzek?
Minden más ide vonatkozó jó tanács is jöhet.
Amennyire látom, sarok és pipaléceket csak max 2 m hosszban árulnak. Ha igen, akkor nálam toldani kell.
Árulnak hosszabbat is, vagy esetleg érdemes nekiállni gyártani ilyeneket?
Köszi -
GeriCool
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
ok. Köszönöm
-
Spec
őstag
válasz
GeronimoTama
üzenetére
Holnap teszek egy próbát, hogy az csiszolóvászon aljára teszek kétoldalas ragasztószalagot, és meglátjuk
Hátha stabilizálja annyira, hogy nem rezeg le a talpról. Majd jelentek, hogy sikerült a próba 
-
Spec
őstag
válasz
GeronimoTama
üzenetére
A gyári ami a dobozában volt az se tépőzáras. Meg nem is olyan a felülete az aljának, sima puha szivacs van rajta.
-
Spec
őstag
Sziasztok! Egy kis segítséget szeretnék kérni. Vásároltam egyszerű hobbi barkács célra egy Black&Decker rezgő csiszolót. Ilyet, mint ami a képen van.
https://goo.gl/images/yNH3zj
A gondom, hogy folyamatosan ledobja a csiszolóvásznat. Oldalirányban lecsúszik róla, lerezeg akárhogy fogatom fel.
Valahogy nem fogják elég erősen a rögzítők. A gyárilag hozzáadottat is, meg amit én vágtam ki (picit hosszabbra) azt is ledobja. Percenként igazíthatom vissza, és így azért elég idegesítő a meló vele.
Van valami trükje, vagy csak simán balf*sz vagyok? :-) -
GeriCool
aktív tag
Üdv!
Szeretnék tolóajtót készíteni hobby szinten. Ezt a típust néztem ki. Érdeklődnék, hogy erről van e tapasztalat vagy esetleg van más ajánlás. Köszönöm! -
Hajnalka75
újonc
Szép napot mindenkinek!
Segítség kérés céljából "érkeztem" a fórumba: terméktámogatást szeretnék kérni diófa rönk eladásában. -
Drebil
csendes tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
lyovanna, nekem nem állt össze

-
mdk01
addikt
válasz
üzenetére
A blum is az sch-tól vásásrolja sokszor Mo.-on a saját termékét, mert nincs akkora képviselete nálunk a blumbnak, hogy mindent tartson. Mi bármit rendelünk meghozza az sch, de ha valami nincs náluk behozzák Németországból a központi raktárból
egy nap alatt és a rendeléstől számítva két nap alatt nálunk van az áru még így is. Sokszor 5db pántot küldnek ki pk. nélkül, mert azt kintröl hozták és így elmaradt az eredeti rendeléstől. -
martong
tag
válasz
üzenetére
Én a Sevrolandtól (Hódmezővásárhely) vásárolok, de nem tudom mekkora a készletük.
-
P-LoW
csendes tag
Sziasztok,
Korábbi téma volt a hobbi vastagoló, gondoltam belekotyogok, és megosztom veletek az eddig szerzett minimális tapasztalatomat.
A lényeg, hogy bátor(=hülye?) voltam, és vettem egy JET vastagolót (JWP-12) a már említett Kentech Kft-től.
120 e Ft volt. Tegnapelőtt mentem el a gépért, persze ki is próbáltam, de mivel családozni is kell, nem sok időm volt még foglalkozni a géppel.
Ami a gép mellett szól:
- Relatíve olcsó
- Jár hozzá egy plusz késpár
- Elvileg élezhetők a kések (abban viszont már nem lennék annyira biztos, hogy túl sokszor, mert nem túl széles, de majd elválik)
- Az elszívócsonkra csatlakoztatható nagy (normál?) elszívócső (100 mm), és (akinek csak ilyen van, pl én) a 38mm-es porszívócső is, a dobozban található adapterek segítségével
- Szép gyalulási kép az első próbáknál, bár a vastagolóknál általában jelentkező probléma azért itt is felmerül (az első és utolsó 4-5 centin bemélyedés)...Ami az első használat/rövid állítgatás után viszont nem tetszett:
- Amit először észrevettem az az, hogy mind a két oldali lenyíló asztal hosszabbító naggyon nem sík... középen van benne vagy 2 mm rész a széleihez képest. Egyik irányban sem az, sem oldalirányban, sem az adagolás irányával párhuzamos irányban sem sík...
- Nincs rajta rögzítés, ami a vastagság beállítása után (elvileg) megakadályozná a blokk esetleges elmozdulását gyalulás közben (nem tudom, hogy ez hátrány lesz-e, vagy amúgy sem nagyon ugrálnak ezek a blokkok)
- 50 mm-es elszívócsonk
- Hangos (bár az elszívó porszívómnál nem hangosabb), na de egy gyalutól elsősorban nem azt várom el, hogy halk legyen...Mivel amúgy is tervezek hozzáépíteni egy az egész gyalun átmenő, egy darabból álló asztalt, így annyira a nem egyenes asztal nem szomorít el, bár azért igazán nem szép tőlük... 38as elszívóval kb 30%-os elszívást tudok produkálni, de nem is erre van kitalálva, a "spórolt" pénzből tervezek egy 100as elszívót, ha megjön és lesz vele tapasztalat, megosztom veletek.
Nem sokára gerenda gyalulás és kb. 20 m-nyi kerítésre való szélezetlen akác deszka gyalulása jön, úgyhogy jelentkezem, ha jobban összeismerkedtem a géppel.Szerintetek érdemes csak azért visszaküldeni a gépet, mert csálék az asztallapjai? Garantálja bármi, hogy az amúgy elég kis gyenge lapocska a következőn jobb lesz?
Illetve tapasztaltak véleményét szeretném kérni, hogy mit érdemes egy frissen vásárolt vastagolón nézni még?
Köszi, és remélem valakinek hasznos volt/lesz a hozzászólás!
Sziasztok!
-
st6969
őstag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Nem is tudtam, hogy ilyen is van, köszi

-
Winner_hun
félisten
-
st6969
őstag
Nincs itt valaki, aki szokott járni Budapest-Szeged vonalon Astránál nagyobb autóval? Megkereshetne privátban

-
pbujna
aktív tag
Hétfőn sikerült alkalmi áron vásárolnom tölgy pallót 1-1,2m hosszúságban, változó szélességben, 5cm vastagságban. Mivel szükségem lesz hamarosan lépcsőlapokra, így ahhoz használnám egy részét ragasztva, 4cm vastagságban 26cm szélességben. Kell-e ezeket a lapokat két darabnál változó rostiránnyal ragasztani?
A másik feléből pedig konyhai munkapultot készítenék. Egyáltalán érdemes tölgyfából munkalapot készíteni? Mivel max 1,2 méteres pallóim vannak, így arra gondoltam, hogy táblásítom őket. Mire figyeljek, ha négy irányból szeretném szorítani? Házilag tudnék gyártani vaskeretet, amit a végén csavarokkal tudnék meghúzni, oldalról pedig 10-12 db szorítóval. 2600x600x44-es lenne. Arra gondoltam, hogy a csiszolt pallót 10 cm-es egyenlő darabokra vágom, majd úgy ragasztom össze. Így a keretben elég lenne 6 db csavar, amivel szorítom. Vélemények, ötletek, tanácsok? Köszönöm
-
twingers
tag
Köszönöm a válaszokat!
mdk01: Nem 2 csavarról és 3 tipliről volt szó. Egyszerűen kijelentették, hogy "nem tudnak" számlát adni... A miértje nem érdekelt onnantól kezdve, természetesen nem vettem így meg ott a kívánt gépet. -
pbujna
aktív tag
válasz
twingers
üzenetére
Még a sarki közért is ad cégre szóló számlát, ahogyan mindenkinek kötelező. Ha visszastornózza, az téged nem érint, mert te nem tudsz/tehetsz róla. DE eredeti példánnyal együtt lehet csak stornózni, ha kézzel kitöltött számláról van szó. Ellenőrzéskor a hiányzó számlalap 50.000 Ft büntetést von maga után, mivel minden egyes számlatömb, számlaszám regisztrálásra kerül a NAV rendszerében. Kitépett számlalap (3 példány) esetében pedig az egész számlatömbre vetített a büntetés, ami akár 2.500.000 Ft is lehet. Amennyiben géppel nyomtatja, ott van lehetőség jóváíró számla nyomtatására, ha nem készpénzes a fizetés, de a pénztárban meg kell jelennie a visszakapott összegnek. Online átutalás, bankkártyás online fizetés esetén szintén megjelenik a házipénztárban az összeg. A programokat lehet ellenőrizni, hogy megfelelnek-e a NAV előírásainak. Minden géppel kitöltött számlán szerepel a program neve, jobb esetben a verziószáma is.
-
vasii
senior tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Köszi!
7 kerben vagyok, de elmegyek barhova, ha ugy van.
Igazabol meg nem annyira aktualis, de lehet egyet akkor megkoszonok, tesztelni
-
twingers
tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
Sajnos volt már olyan bolt ahol gond volt, de azok kisebb "útszéli" barkácsüzletek voltak (nem Bp-en). Nyilván nem szándékoztak adózni utána...a magánszemélyre szóló kézzel vagy valami kamu gépi programmal írt számlát meg lestornózza aztán annyi. Elég kicsi az esélye, hogy azzal lebukik utólag.
-
twingers
tag
Előre is bocs az off-ért, de tudtok esetleg olyan nagyobb webaruházat javasolni tapasztalatból, ahol nem jelent problémát ha nem saját névre, hanem cégnévre kérem az ÁFA-s számlát a gépekről? Email-ben kérdeztem már párat (pl szerszamoutlet), de választ nem kaptam.
Köszönöm! -
vasii
senior tag
válasz
aszamóca
üzenetére
Köszi a válaszokat!
Gondolom ilyesmire gondoltal, vegulis ez tenyleg kivitelezhetonek tunik, Egy probat meger

(#38159) martong
Szabad kezzel iszonyat bena vagyok, az eselytelen, csiszolgatassal meg nem akarok szenvedni (lehet, hogy tobb darab fog kelleni).
OBI/Praktikert kerdeztem, csak egyenest vagnak. Viszont 70x70es tablat gond nelkul lehet venni nm aron, az nem gond. -
martong
tag
válasz
aszamóca
üzenetére
Nem is kell vele körözni, ha szemre vonal mellett kivágod, és a végén lecsiszolod az is jó.
Ha anyag is kell, az már zűrösebb. mert kevés helyen adnak ilyen kis darabot, Az OBI-ban próbáld meg, ott van mosogatóhely kivágás szolgáltatás, végül is ez sem sokban különbözik.
Ha nem megy, írj privit. -
vasii
senior tag
Sziasztok,
3mmes farostbol lenne szuksegem 70cm kulso, 60-62 cm belso atmeroju karikara.
1. Meg lehet ezt valahogy otthon, mezei szerszamokkal szepen oldani?
2. Ha nem, tudtok ajanlani BPn olyan lapszabaszatot vagy asztalost aki ezt megcsinalja? Mennyibe kerulhet egy ilyen vagas?Koszi!
-
prannk
őstag
Hali. VAn valakinek tapasztalata DWT excenter csiszolóval? HOgy bírják?
-
aszamóca
aktív tag
válasz
üzenetére
Tokmányfüggő is a kóválygás a piroskánál is, de konkrétan a melóba lévő fel-le-oldalra kotyog is.
piroska tokmányok
A Röhm se garancia, az általad utált
Bosch-omon az van, és kotyog, kovályog.
Egyébként a kóválygás, és a lötyögés két különböző okokra visszavezethető probléma.
Van (L:https://photos.google.com/share/AF1QipOV9MBa81eeL4zk96uvKKBeRrNy1B_F3Snwa2W8nk1WItCVIJNOPG_NZDkFbQJpOg/photo/AF1QipPykdNuXvj27PHEjSRNwSkvFtWUbyiT6Qyte2TJ?key=SGQ5ckNkSEZhd2VGZ1d1c0trTzFtVG1FSFpIZW5B)tokmányom,(/L)
precíziós (L:http://llambrich.com/industrial/wp-content/uploads/sp_spx_sps-solid_eng.pdf)0,04mm pontosságú,(/L) ami egy 0,02mm-re centríroztatott tengelyre van felültetve, de egy 5-1,5/100mm-es bekezdőfúrónál azon is észlelhető már egy kis kóválygás. -
aszamóca
aktív tag
válasz
üzenetére
Metabo BS 14.4 Li használok itthon, és az is kotyog, a melóba egy 12V-os piroska, és egy nagyobb 18V-os Metabo van. Mindegyik kotyog. Nekem nincs bajom azzal hogy kotyog, ha nagyon pontosat akarok fúrni, viszem az FO-13 alá.
Ezeket furatok mobilis elkészítésére, csavarozásra találták ki, amire meg minden további nélkül használhatóak az említett kottyanási toleranciákkal is.
Kézből úgy sem tud senki tized pontos 90° furatokat produkálni. -
Tzupi
csendes tag
Én két makitámnak is kotyog kicsit a tokmánya. Közel se annyira, mint a Boschoknak a videón. A Maktecem viszont le-fel irányba elég sokat (talán mint a Boschok), oldalirányba nem igazán.
Én nem érzem parának ezt. Használat közben nem éreztem egyszer sem. Valószínűleg, akkor belefeszül annyira, hogy megszűnik, és sanszos, hogy a kezünk simán többet kóvályog, mint a kotyogás.
Azokon a Boschokon azért meglepődtem.
-
AndrewBlase
senior tag
Ha minimálisan kotyan, akkor nem fog zavarni a munkádban. Szerintem. Engem legalábbis eddig még nem zavart, hogy a behajtóm (is) kotyog egy kicsit. Betudom annak, hogy az enyémnek levehető a tokmánya, és azért "lötyög" egy kicsit.
Véleményem szerint ezzel hiába adnád be szervízbe, azt mondanák, hogy ennyi belefér. Bár egy próbát megérhet. -
aszamóca
aktív tag
válasz
üzenetére
Felépítéséből adódóan, a Metabo, és a Milwaukee is kotyog. A Dewaltot, Hiltit nem tudom, de szerintem azok is.
Több ponton C1-es illesztéssel csapágyazott, tokmányról meg egyébként sem tudok, az akkusok között.
De véleményem szerint, ha valakinek ilyen magas precizitású fúrógépre van szüksége, (bár nem értem kéziben minek) annak valamilyen spéci hálózatist, állványost, oszlopost kell használni. -
AndrewBlase
senior tag
válasz
üzenetére
Nekem (és a sógoromnak) a Bosch GSB 13 RE tokmánya is ütött dobozából kivéve vadonatúj korában (egyszerre lett véve a kettő), pedig az "ipari" fúrógép, nem barkács kategória. Bár az is igaz, hogy annak az alsó szegmenséből való, de mégiscsak kékbosch!

Ezek után szerintem semmi kivetnivaló nincs benne, ha egy parkside tokmánya kicsit kotyan.
-
bim
veterán
válasz
üzenetére
Azzal az egyel nem értek egyet hogy nagyobb terhelésnek kitett szerkezetekre nincs felkészülve egy asztalos, egész egyszerűen azért nem mert nem azt tanulta. Fák keresztmetszeti megválasztásától elkezdve alkalmazott fakötéseken keresztül egészen az átszellőztetés és egyéb fontos szerkezeti kialakítások miatt. Ahol a kilátót készítettük egy asztalos cég volt és kocsibeálló szarufáit a tetején illesztéssel rakták össze egy keksszel. Mondom ez elég sovány lesz oda. Válasz: rakjak kettőt?
NEM! Lapold össze vagy rakj taréjszelement. Az mi? -
Kolty
aktív tag
Sziasztok.
Mennyire megengedhető, hogy egy új Akkus ütvefúró csavarozónak is üt a tokmánya, mint ezeknek?
[link]
Persze szemmel szinte nem is látható, de moccan. Parkside. -
bim
veterán
Próbáljuk eloszlatni azt a közhiedelmet hogy az ácsok 2 centis tűréssel dolgoznak. Ácshajszál meg hasonlók.
Egyszerűen felfogni nem tudom hogy 100+ évvel ezelőtt szép pontos munkát adtak ki a kezeik közül az ácsmesterek akkor miért következett be az a törés ami miatt kialakult ez a kép. (megjegyzem jogosan) Sok olyan tetőnél voltunk ahol ugyan pontosan dolgoztak de alap szakmai dolgokat nem tartottak be. Vagy pl. szépérzéknek mond ellent. Egy példa. Van kémény és pont beleesik egy szarufa. Most vagy úgy osztja ki hogy közbe essen vagy ki kell váltani. Erre mit csinál? Tesz a két oldalára utána meg marad az osztás és egy oldalon van 5 féle szarufatengely, mikor gyalult végek vannak. Ha nem látszó akkor is kiváltjuk.
Ez csak egy a sok közül. Vagy kakasülőt vízmérték nélkül szemre üti fel, rossz esetben két feles után. 
-
mdk01
addikt
válasz
üzenetére
Én valahogy nem érzem szükségét ezeknek a 3D-s tervben. Tapasztalatom szerint nagyon nem érdekli a megrendelőt. Már azt is nagyon szeretik, ha megtudják nézni 3D-ben az egészet, ezekre a fiókos, meg pántos részletekre nem figyelnek.
Persze ha betudod hajtani a ráfordított időt, akkor jó, csak manapság egyre nehezebb.
A tablet bírja ezeket a részletes modelleket? -
mdk01
addikt
Nyugodtan írd le ezeket, szívesen tanulunk más szakmából, ha beszélhetek mások nevében.

Sokszor egyébként azért hívnak asztalost az ilyen egyszerűbb filagórákhoz, mert finomabban dolgozunk mint az ácsok többsége, de azért jó látni, hogy vannak szépen dolgozó ácsok.
Egyébként ne érezd időrablónak az ilyen kötéseket, mert lefényképezve referenciának teljesen jók, és mikor már nem bírjátok a megrendelést(ilyen referenciákkal nem nehéz) akkor fel lehet verni az árat. -
mdk01
addikt
válasz
üzenetére
A blum oldalán van az E-services, azon belül elérhető minden.
Én csináltattam a Blum képviselővel regisztrációt, de ha jól emlékszem 2 év távlatából, akkor azt mondta, hogy mostanában mindenkinek csinálnak reget aki megigényli.
Ha kell valami SOS írj rám leszedem és átküldöm, de próbáld meg az igénylést is hátha megcsinálják.
Ha nem, akkor zaklass és átküldöm ami kell.
-
bim
veterán
Szerintünk nem elvesztegetett idő amíg elkészítünk egy normális fakötést. Ketten dolgozunk. Amíg kollégám kivésegeti a fészkes horgolást én kiszintezem a talpszelement lézerrel. Igazából mindenki teszi a dolgát és senki nem áll. Fogópárnál egybefogunk 8db.-ot és rájelölve egyben kivágjuk rá a rovást . Összességében mit vesztünk vele? Pár órát? Egyszer nagyjából kiszámoltuk hogy egy 250m2 körüli tetőnél max 1-2 nappal tart tovább ha így készítjük el a magunk módján mintha összecsapnánk.
Ha szintezünk és utána kicsapjuk a zsinórpadot akkor minden mérettel lehet a padhoz menni, sőt az az etalon. Addig kell feszegetni a görbe fákat amíg pl. nem megy be a rovásba a szelemen. Megjegyzem hogy van dolga az "R"-es Pihernek. Ha csak simán alászorítod fel se tűnik hogy nem jó a méret. Persze kevesen vagyunk így de mindenkinek más a dilije.
AMúgy vén fejemre jöttem rá hogy párban kell szabni a lapolást és akkor nem lesz hosszméreti probléma az ütközőknél. Tudom ez egy asztalos topik csak azoknak írtam le akiket érdekel.
(jah és nem láncfűrésszel hanem körrel kétoldalról bevágva vésővel kitisztázva. Tudom, tudom lassabb...) -
AndrewBlase
senior tag
válasz
r.levente75
üzenetére
Az, hogy csak 1 csavar van a fogópároknál!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
bim:
Szépen passzolnak az illesztések!
-
bim
veterán
-
Tzupi
csendes tag
válasz
yooccoo
üzenetére
Ennyi pénzért megéri a válogatás. Remélem sikeres lesz a keresés

Egyébként én egy hasonló méretű, kicsit vetemedett lapot húztam teljesen síkba, hogy egy teljesen sík zártszelvény keretre rögzítettem fel. Eredetileg 4-5 mm gödör volt volt a méteres lap közepén és jó lett.
Hátha megoldás lehet, ha enyhén vetemedettet találsz. -
Tzupi
csendes tag
válasz
yooccoo
üzenetére
Milyen vastagságban?
Az a gond, hogy egy 60x80as az nagyobb mint egy negyed tábla (100x200as szokott lenni egy).Jófogáson találtam egy ilyet:
Ha 500 ft a kg ára, akkor az jóval olcsóbb mint az általános ár (3000-4500 ft/kg). Bár félek, hogy csak beírt valamit...
Vagy ez : https://www.jofogas.hu/heves/Textilbakelit_60105197.htm?first=1
-
pbujna
aktív tag
válasz
Winner_hun
üzenetére
-
yooccoo
aktív tag
textilbakelit lemezt hol lehet leggyorsabban, legolcsóbban beszerezni?
"hulladék" is érdekelhet, egy kb 60*80cm-es darabra lenne szükségem -
Winner_hun
félisten
-
-
mdk01
addikt
Múltkor nekem is jelzett a telefon, hogy ugyan csináljak már fényképet a tesco közepén és csatoljam a GPS pozícióhoz, mert milyen jópofa lenne...
Már várom mikor fog jelezni a tesco közepén reklám formájában, hogy ugyan nézzem már meg a csirkefarhátat, mert most akciós...
-
Tzupi
csendes tag
válasz
pbujna
üzenetére
Ha már ekkora az off:
Facebook minden egyes like és megosztás gombja a különféle honlapokon keresztül is trackeli a weben történő mozgást. Be vagyunk jelentkezve Fb-re és meglátogatunk egy webshopot, aminél a terméknél ott van a like gomb? Fb tudja, hogy xy megnézte azt a terméket. Rögtön lehet profilt építeni, hogy mit is szeretne.
Ez nem tudom, hogy mennyire aktuális, mert FB azt vallotta, hogy "kijavította a hibát", de régebben a Messenger folyamatosan futott a háttérben és minden létező infót gyűjtött akkor is, mikor éppen nem is használta a user. iPhone-on pl úgy érte el, hogy egy üres "zenét" játszott, mert ott csak zenelejátszók futhatnak aktívan háttérben, minden más hibernálásba kerül. Ugyanezen ok miatt zabálta az akksit is.
Fb mindent megtesz, hogy minél pontosabb profilt állítson fel rólunk, hogy minél pontosabb célzott reklámokat tudjon elénk rakni.
-
pbujna
aktív tag
Ahhoz már hozzászoktam, hogy az iphone beépített gugli térképe üzenetet küld, ha beszállok az autóba, hogy "otthon 34 perc, haladjon tovább az x számú főuton". De az, hogy még azt is tudják, hogy voltam a Kärcher boltban, az már sok! A múltkor a Lidlinél álltam meg, vártam a páromra, kaptam a Lidl reklámját.
-
martong
tag
Nézd a másik oldalt is. Ha el akarsz adni valamit, akkor azt hirdetni kell. És sokkal értelmesebb azoknak hirdetni, akik beszélnek róla, mintha csak úgy nyomod a nagyvilágba (mint pl a TV reklám).
És nézd a harmadik oldalt is. A prohardver/FB is működteti a szolgáltatást valamiből. Ez az ára az ingyenes üzemnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Gumi és felni topik
- PlayStation 5
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Autós topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Nem mindegy, hogy AIpa vagy AInya vásárol be
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- OnePlus Open 512GB Voyager Black Karcmentes állapot 16GB RAM 6 hónap garancia
- ÚJ MacBook Pro 16" M4 PRO 24GB 512GB Space Black
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- HP EliteBook 735 G6,FHD,13.3",AMD Ryzen 5 3500U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
, nálunk a cégnél nem új excenter talpat vesznek hanem ragasztanak rá tépőzárat 

NEM! Lapold össze vagy rakj taréjszelement. Az mi?
Ez csak egy a sok közül. Vagy kakasülőt vízmérték nélkül szemre üti fel, rossz esetben két feles után. 

(jah és nem láncfűrésszel hanem körrel kétoldalról bevágva vésővel kitisztázva. Tudom, tudom lassabb...)