- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Mobil flották
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
david2017
újonc
Sziasztok..
Már egy jó ideje olvasom a fórumot,és most jutottam el oda,hogy rendeljek,egy boxot.
Popcorn a210 mellé lenne.Gondolkodtam,hogy eladom a popit,és veszek drágább boxot,de
ahogy olvasom a drágább lejátszók sem tökéletesek.Inkább lesz kettő lejátszó.Az x265
érdekel igazából.Tehát médialejátszásra használnám.és a gyerek egy kicsit androidon
játékra.Más nem érdekel.A sok infóbol azt szűrtem le,hogy nekem egy s905x box kellene.
A fiam mondta,hogy 2giga ram,és 16 giga rom és android 6 legyen rajta.
Tehát elméletben el van döntve a dolog.Ha nem jól gondolkodom akkor légyszi írjátok meg.
És még a nagy gond,hogy angol tudásom nagyon gyenge.Van egy ismerős aki szivesen megrendeli nekem
külföldről,csak válasszam ki,hogy honnan,és milyet.Ha valaki tudna nekem olyan linket ahol
EU raktárról tudnák egy ilyan boxot rendelni nagyon megköszönném..
Köszönöm..
BUÉK..
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Idén nyáron visszatér az HBO Max
- Politika
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FEJhallgatók
- BestBuy topik
- Ringbe száll a Xiaomi a mobilchip piacon
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo Yoga Slim 7 - 14.5" 3K OLED Érintő 90Hz - Snapdragon X Elite - 32GB - 1TB - 2,5+év gari
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest