Hirdetés
-
Mobilarena
Tisztelt topiclakók! Tudomásunkra jutott, hogy néhány fórumozó anyagi érdek(eltség)ei szerint tesz hozzászólásokat a topicban. Nyomatékosan kérem őket, hogy e tevékenységüket azonnal és végérvényesen hagyják abba, mert ahogy eddig, úgy ez után is független, érdekektől nem vezérelt és szakszerű hozzászólásokat szeretnénk látni a topicban, hiszen ez szolgálja a közösséget.
Új hozzászólás Aktív témák
-
devil-k
nagyúr
Igazság szerint nem nagyon tudom, hogy akkor mit is szeretnél konkrétan?
Leírom a saját példámat, hátha...
Az erősítőmmel szoktam zenét hallgatni úgy, hogy nem kapcsolom be a vetítőt hozzá és a médialejátszót sem. NAS-ról játszom az anyagot, vagy netrádió, Spotify...stb. Az erősítő kábellal csatlakozik a netre, de ettől függetlenül a mobilommal (Samsung S4) tudom menedzselni wifin keresztül, mert egy belső hálón lóg mind a kettő.
Viszont ha akarom, akkor a médialejátszómmal is el tudom ugyanezt játszani, ahhoz is van megfelelő applikáció, de ezt nem igazán használom erre a célra, csak filmezésre.
Te is tudsz venni olyan médialejátszót amit ha UTP kábellal csatlakoztatsz a hálózatra, akkor wifin keresztül tudod menedzselni telefonról, táblagépről is és ráadásul nem kell lecserélned az erősítődet sem. Plusz, filmezésre is használhatod!
Új hozzászólás Aktív témák
Szakmai topikban tilos hozzászólások formájában hirdetni valamint hirdetéseket linkelni!
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 8GB COOLER MASTER CMP 510 CM 750W
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest