- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazsi_
újonc
Ugyes-hez hasonlóan szintén Download Center-t használok, és utólag teszem át a File Explorer-el, ahová szeretném. Ha mégsem az jött le, amit szerettem volna (vannak filmek, amiket háromszor is újraforgatnak azonos címmel...) vagy mégsem tetszik, akkor nem kell keresgélnem, hogy honnan is töröljem le.
Nagyon egyszerűen kezelhető, semmi probléma!A korábbi problémámat (filmnézés elbutult okosTV-n) sajnos még nem sikerült megoldanom...
A PI-ben lévő SD kártya megadta magát. (Bekapcsolás után csak egy Windows-ra emlékeztető négyszínű képet lehet látni rajta. Úgy látszik, ha tönkremegy a Linux, Windows lesz belőle...
Az újratelepítés meg nem sikerült, mert azt mondja írásvédett a kártya. Pedig alig volt használva...) Majd veszek másikat bele, szóval elnapolva...
-
ugyes
senior tag
Kicsit pongyola voltam: a qbittorent-ben az egyes torrenteknél megnézhető, hogy mi a letöltött fájlok elérési útvonala.
Én a Download Center-t használom, mert basic felhasználásra kell. Ott bármely köteten lévő könyvtárba menthetek, de csak egyet lehet kijelölni.
Én utána rendezem a fájlokat, majd átmásolom a végleges helyükre (az eredeti verzió megmarad a letöltés helyén), ezért elegendő. -
belashx
senior tag
A Portainer maga a gradikus felület, hogy ne kelljen pötyögni ssh-n, és nem kell semmit csatlakoztatni.
Bal oldalon a konténerre kattintva meglátod a qBittorrentet. Arra is katt, aztán felül a jobb szelső gomb(edit/duplicate, azt hiszem).
Ekkor kérdez valamit, de a lényeg, hogy nem kell duplikálni. Utána lejjebb mész, és ott vannak fülek. Ott Volume, aztán adja magát. Remélem.Ha ennyi nem elég, akkor próbálok képet csinálni, valamint megnézem, pontosan mit meg hogy.
Szerintem nem kell hozzáadni a konténert, de lehet kell egy újraindítás. Transmission is benne volt, pedig én nem adtam.hozzá egyet sem (csak felcvolt telepítve az is).
-
belashx
senior tag
Én a Public/Filmek-be akartam letölteni, de nem volt jó. A Portainerben nézd meg a qBittorrent konténert. Ott megtalálod, hogy mi az alapértelmezett mappa. Máshova nincs is jogosultságod.
A konténerben, felül van egy gomb(nincs előttem). Ha rányomsz, akkor tudsz módosítani. Ezt lejjebb a Volume fülön tudod megoldani.
[link] Itt találtam rá a megoldásra, de ez nem épp szájbarágós.Szerintem hozd létre a könyvtárat a Nas-on aztán megadhatod az útvonalat qbittorrentben. (Ehhez tán nem is kell semmit módosítsni a konténerben, mivel a download mappához van írási jogosultsága.
Hú, ez elég katyvaszos lett.
-
Nincs sajnos, vagy legalábbis nem tudok róla, de őszintén megmondom értelmét sem látom, hogy annyi könyvtár struktúrát létrehozzak, mert az intézőben egy billentyű lenyomásra az adott betűhöz ugrik, szóval azonnal megtalálom... Lehet a többiek tudnak róla és majd útbaigazítanak
Számomra useless ez a funkció...
-
Jozelf
csendes tag
nos ezt teljesen nem értem. szóval a file-ok nem kerültek elő amiket korábban kerestem. ami biztos: ebben a formában: "/downloads/Boss/Books/" adom meg a letöltési linket, akkor az első (volume1) kötetben (nekem két kötetem van) létrehozza a "Download" mappában a "Boss/Books" elérési utat, és berakja oda a file-t a torrentből. Itt nem lehet másik kötetre tenni letöltést? csak az elsőre?
-
Szia,
Rejtély... Alapbeállítás az nem mindig mérvadó, jártam így én is korábban. Tematikus mappákat nem qbiten keresztül kell létrehozni esetleg? Nem ismerem annyira ezt a qbitet, első perctől nem jött be nekem, mert korábban is használtam transmissiont más platformon és egyszer sem hagyott cserben.
Nem akarsz még mindig transmission-t használni?Transmission-nak van windows-os gui-ja is, egyszerűen és gyorsan el lehet érni vele az állományt, nézd:
-
Ez mind szép és jó, csak én ezeket honnan tudtam volna, ha korábban le sem írtad... Segíteni próbálok és lehet nem tudod, de a NAGYBETŰ az kiabálást jelent a fórumokban meg az elektronikus kommunikáció világában, de gondolom nem ez volt a szándékod
Amire rákérdeztél, hogy mi az megmutatom most képekkel.Belépés után jobb felső sarokban a felhasználó nevedre kattanva előbukkan ugye ez a menü:
Itt a Personal-ra kattanva pedig ez bukkan fel:
Itt az ADM alatt bepipálod a 2-step verification boxot és követed az utasítást amely végén létrehozol egy QR kódot. Ezt a kódot kell beszkennelni a Google Authenticator appban és minden alkalommal a belépéskor be kell lépned az appba és meg kell adnod a 6 számjegyű kódot.
Ennek a műveletnek ugye alap feltétele, hogy a telefonod mindig legyen nálad, mert ha nincs, akkor nem tudsz belépni, tehát erre figyelni kell. Qtorrentet nem ismerem annyira, nálam transmission-on fut közel 500 torrent...
-
Igen, azt aktiváld, mert pl. a Surveillance Center konfignál majd kelleni fog, mert ott csak adminnal tudsz belépni a további userek létrehozásához. Nálam aktív az admin és raktam egy bitang hosszú jelszót, illetve kódgenerátort használok és helyes jelszó után a következő lépés a generált 6 számjegy a telefonos G appból, majd ezt követően enged be csak a felületre. További óvintézkedésként Black listre raktam az összes kontinenst, illetve országot Europából Magyarországon kívül ugye...
-
Jozelf
csendes tag
Sziasztok..
A #1598 még nem oldódott meg.. és van új kérdés is, ez is nagyon Láma kérdés lesz: telepítettem a Qbittorrenet. Asztali gépen is szeretem.. hanem itt username/password kombót kér. Se a NAS neve/jelszava és a felhasználói fiókom adatai se jó neki, hanem akkor mit akar?
Bocsi.. ennél bonyolúltabb dolgok viszont kapásból mennek.. bár ezt úgyse hiszitek el..
Joz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Műszaki rajz készítés
- Műszaki rajzok készítését vállalom (autocad, inventor, solid edge)
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Óra topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ROG Maximus Z790 Dark Hero
- Új MSI KATANA 17 Gamer Tervező Laptop 17,3" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- OnePlus Pad 2 + OnePlus Pad 2 billentyűzet + Extrák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 4060/5060/4070/5070 +Új 16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest