- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- iPhone topik
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Magisk
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
-
Mobilarena
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gawamatsu
Topikgazda
Amazon Fire TV stick és 4K is van, nagyon szépen teszi a dolgát és a Plex sem fizetős, mert nem tablet vagy telefon OS van rajta!
És nyugodtan cserélődhet bármi alatta.
Sőt akár lehet vinni nyaralásra is (most nem ugye, de Free Wifi) és akkor ott is van mit nézni.Én mondjuk öcsémhez rendeltem osztrákiába, mert magarhonba nem szállítanak.
-
donat_sz
senior tag
ha beteg a tv akkor eldőlt..
a pi3b biztos elég egy LibreELEC-kel. én egy vezetékmentes egyszerű egeret adtam a pi-nek és az volt a távirányító
nincs egy switch? a kodinak elég a 100M is a NAS-t azért gigás hálózatra tenném inkább
a 3102 hálózati képességeivel nem vagyok tisztában, de szerintem működhet ha a NAS tud dhcp-t!
-
Hasonló buta tv van nálunk is, de egy Chromecast 2-vel áthidaltuk a problémát és ha nas-ról indítanék lejátszást, akkor is ott a cast ikon. Ahogy MaCS is írja, ez tényleg egy hálózati eszköz és ezért el is engedtem a dolgot, inkább bedobok egy pendrive-ot a NAS usb portjára és rámásolom, aztán a tv usb portján keresztül le tudom játszani. Egyszerű, gyors és praktikus így.
-
ugyes
senior tag
A többiekhez csatlakozva: egy külső eszközzel jobban jársz. Folytatván a megkezdett sort Xiaomi Mi box, Google Tv.
Amikor a NAS választáson gyötrődtem, akkor volt egy időszak, amikor a HDMI kimenet fontos volt. Utánaolvasva az derült ki, hogy ha korábban működött is, manapság csak a gyötrődés van vele (sok ilyen komment volt). A NAS-ra rögzített kamerafelvételek visszanézésére tartják jónak a HDMI kimenetet. -
Gawamatsu
Topikgazda
A PlexyPy (asszem ez a neve) játszik le Asustor portálról Plex library-ból.
De mint tapasztaltam jól elbaszott módon, nem közvetlenül, hanem interneten keresztül.
Az Asustor Portál amúgy is lassú. És akkor már jó lenne hozzá távirányító is (€30).De ahogy valaki írta is, kb szervíz monitornak jó. Ha nincs más géped otthon, akkor azon keresztül végezni a beállításokat.
Hálózat.
A NAS-t ugyanabba a workgroupba tedd, mint amiben a hálózat többi gépe is van, különben nem látják egymást.
Közvetlen net kapcsolat nem fog menni. Szerintem.
A Dupla LAN port a Link Aggregation miatt van rajta (vagy backup vonal). -
donat_sz
senior tag
a 40"-es TV az pontosan milyen? lehet egy wifi stick és máris hálózat képes.
App a nas saját médialejátszós, rádugod a hdmi-t kivéve nem lesz. kell valami ami médialejátszóként teljesít.
Ha ez nem ok, akkor sajnos én tartok tőle köztes eszközt be kell iktatnod.
vagy egy wifi sticket amivel kompatibilis a tv-d és akkor a tv lesz a lejátszó is vagy egy chromecastot vagy egy mi sticket/mi boxot. A mi eszközök előnye, hogy van távirányítójuk, mert sajnos ezeket nem fogod a legtöbb esetben a tv távirányítójával kezelni tudni..én a magam részéről egy raspberry pi mint média lejátszó (kodi) ill. a mi box-ot próbáltam. a Pi a lan kapcsolat miatt jobb, míg a mibox a távirányítója miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- X1 Carbon 9th 14" 4K UHD+ IPS i7-1185G7 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Apple watch series 9 45mm újszerű állapotban, 100% akku 2027.05.20-ig Media Markt gari
- Latitude 7410 27% 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- DELL 7490 i7-8650U 8 Gb 256 GB EU BILL WIN11 PRO - ÁFÁS SZÁMLÁVAL
- Dual Sense Kontroller - Death Stranding 2: On the Beach Limited Edition
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB , Kártyafüggetlen
- Csere-Beszámítás! PowerColor Red Devil Spectral White RX 9070XT Videokártya! Bemutató Darab!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged