Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Bikkrom

senior tag

Sziasztok!

Az AiData-val kapcsolatban lenne kérdésem. Eddig jól működött az AS1102LT-vel. A telefonjaink kamera mappáját szinkronizálom automatikusan. Vagyis csak eddig. Valahogy mindkét telefonon leállt az automatikus szikronizálás 2 hónapja. Nem is érdekelt egy darabig, de most belenéztem. Áttette a telefon Camera mappáját mindkettőnk telóján és az üres Camera/Raw mappát tette szinkronizálandónak. Egyszerűen visszatettem a Camera mappára a beállítást. Namost 2 probléma van azóta:
    1. A nagyobb videó fájlokat 3-4 percesek, pár száz megásak nem szinkronizálja fel. Pl gyerekek szülinapja stb. Szerver kapcsolat megszakadt... Össz-vissz a borító képet mutatja, hogy melyeket nem sikerült felszinkronizálni... Szóval egy rémálom lesz megtalálni ezt a pár videó fájt, feltenni pendrivera és áttolni a nasra. Nagyon idegesítő. Van megoldás?
    2. Minden fájlt újra felszinkronizál egy fél napon át az AiData ha bármilyen beállításon állítok. Például: gondoltam a fájlméret a baja, elvégre ezek nagy fájlok. Habár korlátlanra volt téve a fájlméret korlát, áttettem 10 gigára. Ugyan úgy nem ment át az a pár videó, de legalább mind a 8000 fájlt egyenkét feltolta újra. Gondolná az ember, hogy ami fent van azt nem írja felül hanem gyorsan átnézni, hogy az a 8000 fájl már fent van... Na persze, fél napig tolt fel újra mindent. Persze az a pár videó megint hibára futott. :( Bármi ötlet?

Eddig nagyon szuper volt. Erre való egy AUTOMATIKUS szinkronizálás. Most meg megy a szenvedés vele. :F

Új hozzászólás Aktív témák