- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Milyen GPS-t vegyek?
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- One mobilszolgáltatások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Egy szenzor, két zoomkamera: újraírta a Huawei a mobilfotózás történetét
-
Mobilarena
ASUSTO NAS összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyes
senior tag
Nekem ma még úgy tűnik szerencsém van, hogy 3 külön kötetet használok: 1 a rendszernek és a csak odatelepíthető alkalmazásoknak, 1 az adatoknak és 1 a torrenteknek. Ez utóbbinál számítottam inkább bebukásra...
Viszont nem tudom, hogy miként lehet újra használhatóvá tenni, hogy ne kelljen legyalulnom a megmaradt 2 kötetet és mentésből visszaállítani/visszamásolni mindent. Ha újraindítom inicializálással, akkor minden kötetről bukom a meglévő adatokat... -
ZséHUN
csendes tag
Az AS6204T nasomon miután észleltem délután, hogy zárolták gyorsan rákerestem a nascompares.com -on mi a helyzet. Hirtelen nem is tudtam, hogy mi a fenét csináljak és én is inkább a manuális leállítás mellett döntöttem amit az előlapi vezérlő menüből indítottam el. Viszont 15 perc után sem akart leállni magától, így aztán a bekapcs gomb hosszan nyomvatartásával kikapcsoltam. Este viszont újra bekapcsoltam és a nascompares.com-on leírt SSH módszerrel nekem sikerült bejutnom, így az ADM bejelentkező képernyője is elérhető lett. Nálam is úgy tűnik mintha megszakadt volna az adattitkosítási folyamat, mert már nem dolgoznak a HDD-k és a proci is teljesen alapjáraton van. Viszont a mocsoknak azért sikerült 1-2 TB adtot így is kódolni. Egyenlőre routeren blokkoltam minden NET elérést a NAS felé így csak házon bellül LAN- on érhető el. Nálam a PLEX, Download Station, Yellifin media szerver kuka. Lementem egy külső vinyóra a megmaradt fontos adatokat, aztán szerintem teljes újratelepítés lesz a megoldás de addig is kikapcsolom a NAS-t biztos ami biztos. Még várok majd hátha sikerül az ASUS-nak is valami dekódoló szoftvert öszedobni mint a Qnap-oknak. De amíg nem lesz erre egy biztos frissítés addig biztos nem engedem fel netre a NAS-t. Ja és az ASUS RT-AC88U router Aiprotection sem vett észre semmi gyanúsat, szóval jól megcsinálták...
-
Nagyon köszönöm Csabexnek a figyelmeztetést!
Nálam a három NAS-ból talán egyiket sem érte el a támadás. Nem is volt rajtuk EZ Connect vagy más távoli elérés, csak VPN-kapcsolat. Amelyiket tudtam, kikapcsoltam, amelyiket nem tudtam kikapcsolni, azt letiltottam a routerben. Remélem, így jó lesz.
MaCS
-
válasz
Gawamatsu #2493 üzenetére
Ajjajjjjj, ez nagyon nem jó, főleg ha netán bejutottak mélyebbre a DEMO-nak köszönhetően.
Reméljük azért a server parkjaikat védik rendesen, hogy ne legyen oda ez a jó pár év munkája, mert azért egész szépen haladtak idáig. Az lenne az érvágás ha a saját serverükről nyalná be valaki a backup plan vagy minek köszönhetően, tudod az a fizetős cloud szolgáltatásuk. -
Gawamatsu
Topikgazda
Redditen írják, hogy az Asustor ADM web demo is érintett. Na az azért LOL.
Valami chron táblában lakozik, onnan kell kiírtani és csak utána törölni és a saját mentéséből visszarakni.
Mmire rájöttem, hogy kell abból kilépni...
Restart után nem indult el az a vacak , remélem így marad.
Mindenki mentsen. Akkor is - főleg akkor - ha nem érintett. -
ugyes
senior tag
Ha SSH-val nem is jutottam be, de mobilról az AIData-val igen. Úgy tűnik, hogy eddig csak "félmunkát" végzett: nem minden fájlt zárolt/nevezett át. Én kikapcsoltam a NAS-t rögtön azután, ahogy megláttam a képernyőn az üzenetet. És kb. 30 perc alatt sem állt le, nyomtam a gombot, míg leállt és újraindult. Nem akarom elkiabálni, de a leállítás ilyen formája mintha megakasztotta volna a munkáját. CPU 0%, RAM 7% az aktuális állapot.
-
Gawamatsu
Topikgazda
Nyitottam egy nem túl kedves ticketet, csak hogy legyen még együk...meg legyen nyoma, hivatkozási alap.
-
ugyes
senior tag
Engedélyeztem az AIMasteren a Terminal szolgáltatást. De sajnos nem jutok be, mert nem tudom mi a root jelszava. Admin user zárolva és nem is igazán emlékszem mi volt a jelszava. Az új admin felhasználó jelszavával nem megy a belépés. Az Asustor Supportnak készített külön admin felhasználó jelszavával sem.
-
Gawamatsu
Topikgazda
Régebben volt, hogy automatikusan indexelte a képeket és üvöltött a nas.
Emlékeztem rá és rákerestem mit kellett csinálni.
Mivel bejutottam a webes felületre, ott volt a toppon az az ismeretlen, erősen kamu process.
Utána két linux parancs keresés és meg is volt.De nem tudom nem indul e újra. és mivel bent van a rendszerben, az adatok visszamásolása is felesleges, mert jön egy restart vagy külső parancs és elindulhat megint.
Ha bejutott valaki ssh-val, így lehet listázni amit átnevezett (és titkosított) a mocsok:
sudo find / -type f -name "*.deadbolt"
DataSync, Plex Server és Download Center megsemmisült. Leszedve, újrarakva jó. Plex még indul, de a mögöttes tartalom hiányos, de nem is ez a lényeg.
-
ugyes
senior tag
Szintén bekaptam. Délután 3 és 4 között jött be. Az EZConnect aktív volt nálam, mert egy másik bejelentésem miatt vártam az Asustor Supportot (ilyenkor mindig kérik, most előre nyitottam már...).
Annyi infó, hogy nálam az adatokat nem bántotta, mert azok külön köteten vannak. Most is elérem, a gyereknek ment a zene és a rajzfilm Plex-en keresztül (a 2 Plex szerverem van, az NAS-on lévő meghalt, a Shielden fut). Lefuttattam ellenőrzéseket azokra a fájlokra, de nem talált semmit az a program.
Úgy tűnik, hogy csak a Volume1-et érintette a zárolás. Az összes programom meghalt. Sajnos a Plex metaadatokról nincs mentésem, csak egy korábbi windows-os Plex kísérlet maradványa (2 hetes) és a Roon adatbázisomnak is több napos a mentése, holnap készült volna a következő.
Nem tudom mit találnak ki, remélem a BTRFS snapshotok miatt könnyebb lesz a visszaállítás, de lehet mindegy.
Ja, SSH nálam nem engedélyezett. A fél világ belépése sem pluszban.
Hibajegyet adtam fel már délután, gondolom rajtam kívül még sokan. Majd meglátjuk.... -
maxisama
tag
nekem connection refused sajna az ssh. nem emlékszem, be volt e kapcsolva nas-on, de ezek szerint nem
-
Gawamatsu
Topikgazda
Sikerült leállítani a titkosítást. Legalább nem kerreg és fűt.
SSH,
ps -e | less
kill az ami 4 órája futott, nálam ez:
32156 root 4h23 /volume0/usr/builtin/5451 -e /volume0/usr/builtin/18462-c /kill 32156
-
válasz
Kicsirics77 #2477 üzenetére
Pillanat, dobom is. Konzultáljunk priviben melyekre gondolsz, hogy ne tereljük el a témát a topikban.
-
válasz
Kicsirics77 #2472 üzenetére
Igen, teljes mértékben igazad van, egyetértek. Ha jön vmi fix és működik is, akkor majd visszakapcsolom, addig smb-t, de ezconnect-et sem.
-
válasz
Gawamatsu #2471 üzenetére
ssh nem volt engedélyezve? Elvileg ha bejutsz és lefuttatod a fotón lévő parancsokat, akkor megy a login.
Nekem elegem lett a voda modemből az elején a port forward miatt és beszereztem egy RT-AX 55 Asus routert ami nagyon jól testre szabható, ezért is tudom tiltani a forgalmat úgy, hogy attól még elérem ugye a dhcp miatt értelemszerűen.
-
thboxx
aktív tag
válasz
Kicsirics77 #2467 üzenetére
Basszus... hát ez rohadt jó...
Nekem EZ connect ment, de mostanság nem is nagyon használtam. Filmeket meg kodival smb serveren keresztül osztottam meg... Miért nem NFS-en keresztül...
-
Gawamatsu
Topikgazda
Ilyet Voda modemen nem lehet. CSak a helyi elérhetőséget lehetne beállítani, ha bejutnék.
Mobil appból beenged, de azzal nem lehet ilyen beállításokat elvégezni.For right now considering it seems to be effecting the ADM software itself, it would be best to shut down the NAS or disconnect from the internet if you have not experienced the issue yet.
Utólag tök felesleges lekapcsolni
-
válasz
Én most letiltottam az smb-t és a netről leszedtem, de csak a forgalmat tiltottam a router segítségével, tehát lokálban elérem és megvan mindenem szerencsére...
Ha beütne a krak sem hallanám, mert másik helyiségben van fizikailag. -
Gawamatsu
Topikgazda
válasz
De ha már elkezdte a titkosítást, ez nem segít.
Ki kell lőni a processzt is, de arra írják, hogy sérülhet a titkosított állományé nem lehet visszaállítani ha lesz rá mód vagy valaki fizet. -
Gawamatsu
Topikgazda
Internetről lehúzás.
Kikapcsolást nem javasolják, nehogy visszaállíthatatlan legyen.
0.03BTC-t akarnak az adatokért, ami most 360k. És nem személyes - az üzenet szerint.Ha van mentés jó, akkor mehet a reset, de nincs garancia még arra, hogy nem történik meg megint.
Mindenki mondta minek mentem a filmeket. Hát mert 5TB-t nem szerez be az ember bármikor, főleg a retro tartalmakat. Ami fontos arról kötelező amúgyis mentést csinálni.
-
Gawamatsu
Topikgazda
válasz
Kicsirics77 #2460 üzenetére
Mi az ami nélkülözhetetlen port? Ha már az Ez-Router nem megy, nem ment és nem is az számított.
- FTP-re mentettem kamerákkal, arra volt FTP és SFTP engedélyezve
amihez volt TFTPServerservice és FTPservice
- DownloadCenter
- Plex Media szerver
- Webservice
- appwebservice
- WebDAVserviceEnnyi.
Ebből nem tudom mi purgálható. -
thboxx
aktív tag
Sziasztok!
Van egy "kis" baj a NAS-ommal. Egy AS3304T, benne 2db Seagate ironwolf 6TB HDD Raid1-be. Nem volt eddig semmi bajom vele. Ma feltűnően kerregtek benne a vinyók, megnéztem telefonról mi baja lehet, de semmit nem találtam. Gondoltam újraindítom. Megvolt, semmi extra. Viszont a TV nem látta újraindítás után. Lekapcsoltam a hálózatot, majd vissza. TV még mindig nem látta. Újraindít megint. Akkor már sehonnan nem értem el a NAS-t. Bekapcs gombbal hosszan nyomva kikapcsoltam. Majd vissza. Még mindig semmi. Mire megkerestettem PC-ről az ASUSTOR control centerből, ami azt írja nincs inicializálva...
Most azt akarja telepítsem, de akkor ugrik minden adatom... kb bő 4TB a 6-ból...
Van ilyen szitura valami trükk? Egy rakat film és sorozat volt rajta...
Ja az appon belül az IP szűrőnél valamire rákérdezett hogy engedélyezem-e, és én engedélyeztem. Amikor először újraindítottam...
Valaki segítsen mert agyvérzést kapok lassan... -
maxisama
tag
én is bekaptam.... ami nekem kicsit fájó, hogy semmi hivatalos közlemény Asus részéről. Meg lehet ezt egyáltalán oldani az ő részükről, vagy ezeknek a .deadbolt fájloknak annyi?
-
válasz
Kicsirics77 #2458 üzenetére
Hát igen, reméljük valamit kiokoskodnak holnapra vagy a napokban. Nekem 6 Tb van amiből pótolhatatlan kb 1 - 2, de azokról van biztonsági mentés két különböző helyen is.
Kíváncsi vagyok hányan nyaljuk be a topikból és mi lehet a közös még ezconnect-en kívül. -
-
válasz
Kicsirics77 #2455 üzenetére
Köszi
Itt is upc/voda modem módban, de az asus routeremben bekapcsoltam minden tűzfalat meg hálózatfigyelőt, hátha megvéd... Meg is nézem a router logját mindjárt.
Most per pill belépni se merek -
Gawamatsu
Topikgazda
válasz
Kicsirics77 #2452 üzenetére
EZconnect eddig se ment, mert UPC/Vodafone letiltotta a modemjében. Azóta port forward volt/van.
Majd nem lesz, csak Plex. -
válasz
Kicsirics77 #2439 üzenetére
Nem semmi... Nálam még minden ok, de csak Magyarország van engedélyezve, semmi más.
Másik kérdés. Nálatok be volt kapcsolva a két lépcsős? Egyébként hogyan terjed, helyi hálón valamivel leszedve, vagy milyen metódus? -
donat_sz
senior tag
válasz
Kicsirics77 #2449 üzenetére
kemény..
-
donat_sz
senior tag
válasz
Kicsirics77 #2445 üzenetére
lokalizációs blokkolás biztos segít. a https alapkövetelmény. routeren csak manuálisan nyitott portok a legszükségesebb feladatokra. én főleg ebben bízom, hogy megvéd.
hogyan realizáltátok, hogy bekaptátok a támadást?
@Gawamatsu a többszörös mentés / külső mentés most "életet" ment!
a nas nálam is tele rengeteg médiával, de a legnagyobb része újra letölthető a miatt egy percig nem aggódok. a fontos tételek meg egy vidék nas-ra lementve.bár most pont azon gondolkodom, hogy a napi mentésnél akár a ransomware-t is át tudom vinni? jó-e ha naponta mentek?
hogy milyen mélyen van az egy jó kérdés, amíg erről nincs infó, nem is biztos, hogy kezdenék visszaállítani. félnék, hogy a mentés és korrumpálódik.
-
Gawamatsu
Topikgazda
válasz
Kicsirics77 #2445 üzenetére
A vicces, hogy az enyémet csak az EU-ból lehetett elérni.
Btw, hogy léptél be?
Tökre mindenen keresztül deadbolt lockot kapok. -
Gawamatsu
Topikgazda
válasz
donat_sz #2442 üzenetére
Van külső mentés.
A filmek, sorozatok két kategóriában (ami újranézős mentett, a többi nézendő nem, de az leszedhető újra).
Meg a gépek mentése fényképek, doksik többszörösen mentettek.
Legutóbb 2 hónapja, de minden megvan a gépeken is.Kérdés, hogy mennyire mélyen van a gebasz, reset után nem jön e elő újra.
Nem ajánlják a resetet, csak , hogy kikapcs vagy lekapcs a hálózatról.
-
donat_sz
senior tag
válasz
+ Gawamatsu is
ejha, sajnálom, hogyan realizáltátok? van valamilyen tűzfal ami mögött ül a NAS? -
Gawamatsu
Topikgazda
válasz
Szint úgy, most akartem betenni.
Nem tudom reset legyen e.Gyógymód a 0,03 BTC-n kívül ami nem garancia van?
-
Kicsirics77
veterán
deadbolt ransomware támadás van jeenleg, nálam le is kukázta a nast.
redditen már megy az agyalás. -
gekkoXT
senior tag
-
robi1979
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy Asustor 5202T NAS, direktbe routerre kötve. A routeren rajta van még az asztali gépem. A win10 file kezelőjében nem látszik a NAS. Illetve a laptopom ami wifin csatlakozik, szintén nem látja a NAS-t file kezelőből. Asztali gépen ha bemásolom a file kezelőbe a NAS elérését, akkor eléri. Ha a hálózatokra nyomok, akkor semmi. Eddig látszott. Mit kell beállítanom, átállítanom hogy lássa a két gép (az asztali madzagosan, a laptop wifin) a NAS-t?
-
Gawamatsu
Topikgazda
Jött új ADM tegnap éjjel
-
feco88
tag
válasz
donat_sz #2417 üzenetére
Köszi a választ. Menetközben megoldódott. A Problémát az okozta, hogy a szolgáltatói modemben a tűzfal max beálításon volt. Hiába volt hozzá adva a nas portja akkor is tiltotta. Akkor jöttem rá, hogy nem nas oldalon van hiba mikor másnap a dahua rögzítőjét se értem el távolról.
A megoldás az volt, hogy medium-ra állítottam....
-
donat_sz
senior tag
válasz
Haugland #2427 üzenetére
biztos meglehet oldani.
pl dockerben az adguard és a qbit tuti elfér egymás mellett. nekem is ott vannak (bár én aktuálisan egy RPi-t használok pihole-lal és az alap transmission kliens nekem megy gond nélkül) próbáld ki. ha elférnek egymás mellett nálad is már jobb mint most -
Haugland
aktív tag
válasz
donat_sz #2417 üzenetére
Asszem ezt a részt csesztem el én is a nas-on.
Amíg nem telepítettem (én barom) a docker-t a NAS-ra, addig a Transmission hibátlanul működött a megadott IP cím + port alatt az otthoni hálózaton, még mobiltelefonról is.Aztán feltelepítettem a docker-t (mert azt hittem, hogy majd ügyesen meg tudom oldani a reklámok blokkolását az otthoni hálózatomon) és onnantól kezdve a Transmission sem megy, és valamilyen felhasználónév + jelszó -t kér.
Utána már hiába töröltem az alkalmazásokat (docker és Transmission) majd telepítettem újra a Transmission-t, nem ártem el többé.Úgyhogy azóta is az aidownload-ot használom böngészőből megnyitva (mert ios-re nincs / nem találtam app-ot hozzá....)
Lehetséges, hogy akkor ezt is lehet orvosolni?
-
belashx
senior tag
válasz
donat_sz #2424 üzenetére
Ritkán csesztetem mélységeiben, mert minek, ha egyszer be van állítva. Később viszont gondban vagyok, hogy mi, merre van.
Szívesen! Legalább van történés a topikban.
Most épp attól kapok agyérgörcsöt, hogy nem tudom hol kell beállítani, hogy a home screen-en hányszor hányas legyen az ikonok elrendezése, pedig én állítottam be..
(ADM 4.0)
Na, mire leírtam, ez is meglett, csak az előbb nem vettem észre.
Felhasználó --> Personal --> első fülön alul... -
belashx
senior tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy a qBittorrentet nem érem el az otthoni hálón kívülről, vagyis..
Szóval meg mernék esküdni, hogy a héten adtam hozzá távolról torrentet (....myasustor.com:18181 címen belépve a webes felületére), de ma már nem jó.ASUS routerem van, ott is is aktív a DDNS szolgáltatás, és porttovábbítást megcsinálva okés is, simán működik, de a komment elején vázolt módon(myasustor-os DDNS) nem tudok belépni. Nem hinném, hogy bármit elállítottam.
Valakinek ötlet esetleg?
-
blzkrmnd
csendes tag
Sziasztok,
segítséget szeretnék kérni kamerákkal kapcsolatban. Volt már olyan valakinek, hogy egyik napról a másikra törlődtek a kamerák a surveillance centerből? Több mint 1 éve használunk egy AS3202T nas-t 3 db hikvision kamerával onvif módban gond nélkül. Reggel óta viszont valamiért rendszeresen kitörlődnek. A kamerákat ugyan úgy megtalálja a surveillance center és be tudom állítani őket mind eddig, de valahányszor belépek telefonon az AiSecure-ba és váltok a kameranézetek között, vagy gépen a surveillance centerbe és váltok szintén a kameranézetek között, a kamerák elérhetetlenné válnak és kitörlődnek. Ezután újra hozzá tudom adni őket és így tovább előről. Restartoltam a nast, de ugyan az a hiba. Minden update fennt van. Van esetleg ötletetek? Előre is köszönöm a válaszokat. -
donat_sz
senior tag
a routered és a nas-od beállítását össze kell hangolni, attól tartok itt lehet a probléma oka.
qtorrent alatt gondolom a qBittorrentet érted, az ugye egy docker konténerben fut a nas-on. itt a nas ip címe és az ide dedikált port adja a címet
https://NASIP:PORT/ például így: https://192.168.1.2:1818/
viszont nem ezt a portot kell a routeren belül átirányítanod! az a kliensben van benne a beállítások közt mind a transmissionnél, mind itt. -
feco88
tag
Sziasztok. A napokban vettem egy AS3302T-t. Lassan kezdem feltalálni magam, és be állítani sokmindent.
Viszont egy dolgot nem bírok ki rimánkodni belőle.
qtorrent else indul, transmission-nak nem tudok a routerben nyitott portott adni, valamiért egyet se enged át ennél fogva se le se fel nem tölt torrentet, viszont a download manager portja nyitott. Ezt ellenőriztem több webes oldalon keresztül.
Viszont hiába rakok bele torrent indítót csak felveszi listába, le ellenőrzi és utána ott ál. Nem történik semmi, nem jelenik meg hány seed ill peer van stb...
a tracker résznél írja, hogy "could not connect to tracker" amit értek, csak nem tudom hol keressem a megoldást
Merre keressem a gondját?
-
ugyes
senior tag
-
donat_sz
senior tag
valami itt nem kerek. elvileg ez történik ha kintről hívod meg:
1) nyitva routeren a port amit te meghívsz
(nem kötekedésből, csak megoldás keresésből, mert a nas elrését gondolom nem ezen a porton keresztül éred el szintén, te biztos ezt a portot hívod meg mikor kintről jelentkezel?)
2) a nyitott port tovább mutat a NAS reverse proxyra
(biztos oda mutat?)
3) a reverse proxy pedig a megfelelő irányba osztja tovább a klinst
ennek jól kellene működnie, hiszen hálón belül jól működik. Hacsak meg nem változik a kérés az által, hogy hálón kívüli hívásnál a router már tovább fordította a kérést és meg nem változott oly módon, hogy nem tudja értelmezni azt.ezt így leírva erősödik a gyanúm, hogy a 3)-nál lehet a bibi.
végig kéne követni a logokat, hogy hol akad el a folyamat. -
donat_sz
senior tag
akkor ha jól értem a nas segít neked ddns-ben és utána ő továbbítja a megfelelő címre a kérést. a nas-t eléred amúgy kívülről?
nálam a routeren lévő tűzfal blokkol (remélhetőleg) mindent. és az 1-1 ott nyitott kiskapun lehet adott pontra bejutni. nincs nálad is blokkolás a routernél?
amit leírsz abból arra következtetek, a hálózaton kívülről a kérés eljut a routeredig, de az nem tudja továbbítani már a nas felé sem, így az meg nem tudja továbbítani a gép felé. -
ugyes
senior tag
válasz
donat_sz #2405 üzenetére
Távolból szeretnék elérni egy alkalmazást, amely a belső hálón fut egy gépen, dockerben.
Beállítottam a reverse proxyt a myasustor.com cloud-ID-ra a NAS-on. A kapcsolat tesztben eléri a gépet és megnyitja az oldalt. De ha nem belső hálón vagyok, akkor nem, hanem 404-es hiba jön. -
ugyes
senior tag
Kis támogatást kérnék reverse proxy beállításban (vagy más beállításában):
Beállítottam a NAS szolgáltatások között, ahogy a leírásban találtam, de ha kívülről akarnám olvasni, akkor 404-es hibával jön vissza.
A kapcsolat tesztelése rendben van, ott bejön az oldal.
A hivatkozott alkalmazás nem a NAS-on fut, hanem egy másik gépen, dockerben. -
-
meszipeti
aktív tag
Azt meg lehet valahogy nézni, hogy a Nas milyen sebességgel tud forgalmazni a Lan-on (speedtest-re gondolok)? Van erre gyárilag lehetőség, vagy esetleg külső app?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Counter-Strike 1.6
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Apple MacBook
- Fujifilm X
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- GOPRO Hero 11 BLACK - 5.3k akciókamera - 2 akku, tartozékok (5.)
- DJI AVATA 2 Fly More Combo 1 akku - drón szett DJI Goggles N3 FPV szemüveggel
- Sony PlayStation 5 ( PS5 ) Sony PlayStation VR2 Csomag
- Dell Precision 7680 Eco FHD+ 13600HX 14C / 16G D5 / 1T G4 workstation
- Gigabyte GA-Z68A-D3-B3 LGA 1155 alaplap
- Dell P2419H P2419Hc Full HD LED IPS 24" + P2719H 27" LCD monitor (vékony keretes)
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RÉSZLETRE , Bankmentes , kamatmentes Asus Rog Zephyrus G16
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- ProCaster 50UNB800H 50" 127cm FULL HD üzleti kijelző
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest