Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megszórta One UI 7-tel a Samsung az A-szériát
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- A kompaktok között a Honor8 Mini lehet a király
- A Sony technológiáinak krémje lett az Xperia 1 VII
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sharp.
csendes tag
-
Sharp.
csendes tag
Ismerkedek én folyamatosan, viszont sajnos nem mindenre találok elsőre és sokadjára sem leírást, sem pedig segítséget. Na ilyenkor kérdezek itt. Ha visszaolvasol, láthatod, hogy eddig miket tudtam összeszedni magam és miket nem.
A screen telepítéssel pl. találkoztam már, de nem igazán tudtam kihalászni belöle, hogy mire is jó az....
Végülis a webserver is jól működik már és ezt is magam találtam meg és magam telepítettem illetve állítottam be, hogy rendesen is működjön. Nem mondhatod, hogy sokat kérdezek itt...
Akkor utána nézek jobban a nohup-nak és a screen-nek is.
Viszont még mindig nem találtam használható leírást a jogosultságok beállítására.... -
Fanyuvo
tag
Atjavitottam a portot masra es ujra kiadtam a flashfs parancsot, reboot. Mostmar nyitott portnak irja az utorrent oldala, de meg igy se megy 8-9k fele a feltoltes es az is 0 es 8 kozott ugral. Windows alol is eleg egy portnak nyitva lennie, ugyhogy nem ertem hol van a gond.
-
woz
csendes tag
ja, biztos igazad van.
de:
vajon mi a kulonbseg a kozott, h a torrentkliensnek megmondod, h ne cache-eljen (minimalis memoriat fog hasznalni), ezert mindent rogton lemezre ir es a kozott, h szinte minden a swapbol megy (szinten a lemezt hasznalva)? persze a kernel valszin mashogy kezeli a lemezt, amikor swappel mint a torrent kliens -- valaszolhatod. de h pontosan mi a kulonbseg a lemezkezelesben: en nem tudom.
es meg: altalaban nem nagyon szokas a fizikai memoria duplajanal tobb swappet megadni. persze errol rengeteg vita, velemeny van, konnyen lehet h epp az asus routernek nem art akar 128M sem... nemtom...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● Olvasd el az összefoglalót!
- Házimozi haladó szinten
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- PlayStation 4
- Elektromos autók - motorok
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- Horgász topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
- iKing.Hu - Apple 16 Pro Max - Natural Titanium - Új, kipróbált
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
- HP Victus 16 - 16,1"FHD IPS 144Hz - Ryzen 5 7640HS - 16GB - 512GB - RTX 3050 - Win11 - 1,5 év gari
- Gamer laptopokat beszámítunk vagy felvásárolunk magas áron! Bolti ár 50-80%-ig
- iKing.Hu - Samsung S24 Ultra - Gold - Használt, karcmentes
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Gombászkönyvek egyben
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest