Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Yettel topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
ASUS WL-500G Premium
Új hozzászólás Aktív témák
-
mobilizmo
addikt
Üdv. Mindenkinek!
Nemrég megsült a routerhez csatlakoztatott HDD-m elektronikája (Maxtor DiamondMax 9-es sorozatnak normál üzemeltetés mellett is vannak melegedési problémái, így logikus volt a dolog). Hál' Istennek sikerült szereznem hozzá elektronikát és most működik, de levontam a következtetést, hogy hosszú távon másik - melegedési problémával nem küzdő HDD-t kell - találnom (addig is megpróbálom, amit halottam, hogy HDDSentinellel vissza lehet venni a disk teljesítményéből, így talán nem melegszik annyira, viszont a feladatát még el fogja tudni látni). Mivel Sentinel honlapján van ingyenes LINUX-os verzió, szöget ütött a fejembe, nem lehetne-é -e (Hofi mester után szabadon), ezt valahogy behegeszteni Tomato-ba/ra. Valaki aki LINUX-ban járatos - nem úgy, mint én - és rengeteg ideje van, átgondolhatná ezt egy kicsit. Értékes lehetne ez a feature.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Linux Mint
- Autós kamerák
- TCL LCD és LED TV-k
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Saját vezérlőpultot tervezett a Snadragon X IGP-jéhez a Qualcomm
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, TV adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- Facebook csoport eladó! Hardver, laptop, konzol adás-vétel lendítsd fel a vállalkozásod!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- Bomba ár! MacBook PRO 15" M2010 - i7 I 4GB I 500GB I 15,4 I Nvidia I OS X High Sierra I Cam I Gar
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest